.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ
Αγαπητοί μου φίλοι,
Μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια για εσάς έφτασε στο τέλος της. Ο αγώνας και οι κόποι όλων αυτών των χρόνων σήμερα επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο.
Θα ήθελα να δώσω, στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση....
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε σας που φέτος προσπαθήσατε αλλά δεν τα καταφέρατε, οφείλετε να μην το βάλετε κάτω, αλλά να

ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας, να θέσετε νέους στόχους και να συνεχίσετε με αισιοδοξία γιατί ένα νέο ξεκίνημα ανατέλει.
Συγχαρητήρια επίσης στους γονείς σας καθώς και στην εκπαιδευτικη κοινότητα, οι οποίοι με την υψηλού επιπέδου αρωγή και εργασία, συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση των προσπαθειών σας .
Εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος, αλλά κυρίως ως γονιός, αισθάνομαι περήφανη για αυτήν σας την επιτυχία και σας διαβεβαιώνω ότι θα προσπαθώ πάντα να βρίσκομαι κοντά στα προβλήματα, τις αγωνίες και τις ανάγκες σας και να συμβάλω στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, στην διασφάλιση των καλύτερων προοπτικών για το μέλλον σας.
Για όλους εσάς τους νέους και τις νέες του Δήμου Σουλίου που ετοιμάζεστε να ανοίξετε τα δικά σας φτερά εύχομαι ολόψυχα να χαρείτε την επιτυχία σας, να ζήσετε το όνειρό σας και να περάσετε ενδιαφέροντα και γεμάτα εμπειρίες και γνώση φοιτητικά χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.