.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Γραφείο Πληροφόρησης για τα τοπικά προιόντα της Ηπείρου από την Περιφέρεια


Η ανάδειξη και στήριξη των τοπικών αγορών τροφίμων που δίδουν έμφαση στην παράδοση, την αυθεντικότητα, την ποιότητα και στην προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός των σύγχρονων κοινωνιών, ως εναλλακτική λύση στα ποικίλα προβλήματα που παρουσιάζει ο παγκόσμιος κλάδος τροφίμων τις τελευταίες δεκαετίες (διατροφικά σκάνδαλα, ανεπάρκεια τροφίμων κ.λπ.).
Η ενδυνάμωση τοπικών ομάδων παραγωγών και πρωτοβουλιών που διαφοροποιούνται σημαντικά από το διεθνοποιημένο σύστημα παραγωγής τυποποιημένων τροφίμων έχει παράλληλα στόχο την αναζωογόνηση των τοπικών οικονομιών. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται η αειφορία των τοπικών περιοχών. Η τοπική παραγωγή και η πλήρης αξιοποίηση των προτερημάτων των τοπικών προϊόντων μπορεί, υπό προϋποθέσεις, να στηρίξει την ανάπτυξη των τοπικών περιοχών, ειδικότερα των μικρών και απομακρυσμένων οικισμών, και να συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση του επιπέδου ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Στην κατεύθυνση αυτή και

Φίδι πήγε πλατεία μα το πιάσανε... (στα Ιωάννινα)

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ένα φίδι- πιθανότατα δεντρογαλιά-μήκους μεγαλύτερο του ενός μέτρου, έγινε αντιληπτό από περαστικούς στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων!!!Το φίδι κρύφτηκε σε κλειστό περίπτερο και κλήθηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον εντοπισμό και την απομάκρυνσή του.Για περισσότερο από μία ώρα κράτησε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής!!!Παρά το γεγονός πως δοκιμάστηκαν όλοι τρόποι για να απομακρυνθεί  το φίδι,κάτι τέτοιο στάθηκε αδύνατο!Τελικά ,ένας από

Δήμος Σουλίου: Για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος


Με ευκαιρία τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί το κύριο όχημα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών από το 1972, για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού για τα περιβαλλοντικά προβλήματα, κάνουμε γνωστά τα εξής :
Φέτος ο Ο.Η.Ε. επέλεξε το

.