.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ο Μάξιμος Παπαγιάννης νέος μητροπολίτης Ιωαννίνων


Τον μέχρι σήμερα Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμανδρίτη Μάξιμο Παπαγιάννη εξέλεξε πριν από λίγο νέο μητροπολίτη Ιωαννίνων, η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.Σύμφωνα με το τελικό αποτέλεσμα έλαβαν:

87.900€ στους Δήμους της Θεσπρωτίας για επισκευές σχολείων


Με Απόφασή του το υπουργείο Εσωτερικών κατανέμει στους 18 δήμους της Ηπείρου το ποσό των 627.700 ευρώ για την επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτιρίων, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Η κατανομή γίνεται με κριτήρια τον αριθμό των μαθητών, σε ποσοστό 70% και τον αριθμό των τμημάτων των σχολείων σε

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΑ ΔΑΣΗ


Είμαστε ήδη στο καλοκαίρι και ο κίνδυνος για μια πυρκαγιά είναι αυξημένος. Το 
Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παραμυθιάς μας συμβουλεύει για το τι πρέπει να 
προσέξουμε για να μην εκδηλωθεί πυρκαγιά αλλά και το τι πρέπει να κάνουμε αν
εκδηλωθεί η πυρκαγιά.

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΔΑΣΩΝ
Η καταστροφή του δάσους από πυρκαγιά δεν μπορεί να αποτιμηθεί σε χρηματική αξία αλλά είναι ανυπολόγιστες οι οικολογικές, κοινωνικές και πολιτιστικές συνέπειες. Συχνά όμως πέρα από την καταστροφή των δασών έχουμε και τεράστιες υλικές ζημιές σε κατοικημένες περιοχές ή άλλες εγκαταστάσεις και ανθρώπινες δραστηριότητες.

Τι πρέπει να προσέχετε για να αποτρέψετε την εκδήλωση πυρκαγιάς

Για τη σωτηρία των δασών μας από τις πυρκαγιές απαιτείται η

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014


Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παγκρατίου ανακοίνωσε το πρόγραμμα των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων, το οποίο είναι:

16 ΙΟΥΛΙΟΥ2014 (18:30-20:30)
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014
ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ

Το πανηγύρι του Αγίου Ιωάννη του Ριγανά

Με επιτυχία έγινε το ετήσιο πανηγύρι του Αγίου Ιωάννη το πρωί της Τρίτης στο Άνω Παγκράτι Παραμυθιάς. Ο Ηλίας Κοράκης, η Ντίνα Αλεξοπούλου και Σωτήρης Γιάγκας έδωσαν τον μουσικό τόνο στο πανηγύρι και το κίνητρο για χορό. Συμμετείχε και το χορευτικό τμήμα του συλλόγου Παγκρατίου.
Ακολουθούν φωτογραφίες από το πανηγύρι:

.