.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Νέα Απάτη μέσω email...

Εάν λάβετε εαν email στον υπολογιστή σας από άγνωστο αποστολέα ο οποίος σας υπόσχεται άμεσα, χορήγηση δανείου ακόμα και μεγάλων χρηματικών ποσών, με χαμηλό επιτόκιο και γρήγορη χρηματοδότηση, πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή.
Μάλιστα στα μηνύματα αυτά, ως στοιχεία επικοινωνίας που δίδονται, υπάρχει μόνο μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ δεν δίδεται ποτέ η διεύθυνση της υποτιθεμένης φυσικής έδρας τους, κινητά ή σταθερά τηλέφωνα, ή κάποιο άλλο στοιχείο επικοινωνίας.

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος επισημαίνει ότι αυτά τα μηνύματα δεν

Εκπαιδευτικό καλοκαίρι δήμου Σουλίου (Φωτογραφίες)

Ξεκίνησε σήμερα το πρόγραμμα ‘Εκπαιδευτικό Καλοκαίρι 2014’ που διοργανώνει το ΝΠΔΔ ΑΡΩΓΗ Δήμου Σουλίου σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Παραμυθιάς με την μεγαλύτερη συμμετοχή παιδιών ηλικίας 5-12.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία και επισκέφτηκαν σήμερα τον Ναυταθλητικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας όπου τους περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Η Ολυμπιονίκης

Ηλικιωμένος σε πηγάδι, στο Σεβαστό Παραμυθιάς


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Τελικά αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 83χρονου καθώς με την βοήθεια του πυροσβεστικού κλιμακίου Παραμυθιάς και της Ηγουμενίτσας ανασύρθηκε από το πηγάδι, που βρισκόταν σε ελαιώνα. Τον συντονισμό της πυροσβεστικής έκαναν ο πυραγός Ευάγγελος Μπέλλος για το κλιμάκιο Παραμυθιάς και ο πυραγός Πανταζής Ευάγγελος για το σώμα της Ηγουμενίτσας. Ο 83χρονος για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Παραμυθιάς και στην συνέχεια στο νοσοκομείο Φιλιατών.


 Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχουν σπεύσει αυτή την ώρα στο Σεβαστό Παραμυθιάς, όπου ένας ηλικιωμένος έχει εγκλωβιστεί σε πηγάδι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν 80χρονο κάτοικο της περιοχής, o οποίος αυτή την ώρα

.