.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ποιοι δικαιούνται επίδομα θέρμανσης



960 λίτρα θα επιδοτήσει το κράτος για πετρέλαιο θέρμανσης στην Θεσπρωτία. Διαβάστε ποιοι δικαιούνται επίδομα θέρμανσης (ουσιαστικά πρόκειται για επίδομα πετρελαίου καθώς δεν επιδοτούνται άλλες μορφές θέρμανσης), και την διαδικασία.

Στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων υποβάλλονται οι αιτήσεις των νοικοκυριών για το επίδομα θέρμανσης. 

Όσοι υποβάλλουν αίτηση και δεν παραγγείλουν τώρα πετρέλαιο μπορούν να

Ανακοίνωση του δήμου Σουλίου για τον φωτισμό των γηπέδων

Φωτισμός Γηπέδων
Για την ασφάλεια και την ορθολογική χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων, ενημερώνουμε τους δημότες ότι η χρήση τους επιτρέπεται μέχρι τις 10:00 μ.μ.
Όποιος χρησιμοποιεί τα γήπεδα από την δύση του ηλίου μέχρι τις 10:00 μμ. Κατά την

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - Εορτασμού Ιστορικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940

Από τον δήμο Σουλίου ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τον εορτασμό της ιστορικής επετείου 28ης Οκτωβρίου. Η ανακοίνωση αναλυτικά είναι η εξής:
Αποβλέποντας στη μεγαλύτερη λαμπρότητα και τον επίσημο εορτασμό της ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, για όλη τη διοικητική περιφέρεια του Δήμου Σουλίου, καθορίζουμε το πρόγραμμα εορτασμού, ως εξής:
1. Γενικό σημαιοστολισμό σε όλη την Επικράτεια, από την ογδόη πρωινή ώρα της 26ης μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου.
2. Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου.
Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014
Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμούς δημοσίου δικαίου κ .λ. π. και στις

.