.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Κατάθεση στεφάνων από τα σχολεία για την 28η Οκτωβρίου

Γιορτάστηκε σε όλα τα σχολεία η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου με θεατρικά σκετς, ποιήματα, λόγους, παρουσιάσεις βίντεο και ντοκουμέντων. Στην πόλη της Παραμυθιάς όλα τα σχολεία συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Βούλγαρη όπου παρουσία επίσημων κατέθεσαν στεφάνια προς τιμή των νεκρών του πολέμου. Φωτογραφίες από την κατάθεση στεφάνων:

Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση του Δ.Σ την 29η Οκτωβρίου 2014

Σας παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την 29η Οκτωβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00.
Διαβάστε στην συνέχεια την πρόσκληση ή κατεβάστε 

Συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής στον δήμο Σουλίου

Στις 29 Οκτωβρίου θα συνεδριάσει η οικονομική επιτροπή του δήμου Σουλίου στο δημαρχιακό κατάστημα της Παραμυθιάς, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση αλλά και τα θέματα που θα συζητηθούν:

Παρακαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση, που θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό Κατάστημα Παραμυθιάς, στις 29 Οκτωβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8.30΄, για συζήτηση και λήψη απόφασης, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

.