.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΕΟΠΥΥ: Πώς θα χορηγούνται γυαλιά οράσεως, ακουστικά βαρηκοΐας και αναπηρικά αμαξίδια

Αλλάζει ο τρόπος συνταγογράφησης και αποζημίωσης των ιατροτεχνολογικών προϊόντων που χορηγούνται στους ασφαλισμένους του Οργανισμού.
Μετά τις συντονισμένες προσπάθειες για τον έλεγχο στη συνταγογράφηση φαρμάκων και διαγνωστικών εξετάσεων -και συνεπώς στη συγκράτηση των σχετικών δαπανών- οι αρμόδιοι έχουν επικεντρωθεί στη δαπάνη ύψους 100 εκατ. ευρώ που εγγράφεται κάθε χρόνο στον προϋπολογισμό του ΕΟΠΥΥ και η οποία αφορά τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα για τους ασφαλισμένους του Οργανισμού, όπως γυαλιά, ακουστικά βαρηκοίας, επιθέματα, αναπηρικά αμαξίδια κα.
Τα προϊόντα αυτά χορηγούνται σήμερα με

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο Παρασκευή από το μεσημέρι στη δυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες μέχρι τη νύχτα θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ.

Πιο συγκεκριμένα:

Αύριο Παρασκευή από το μεσημέρι ισχυρές βροχές και

Πρόγραμμα SOS για 6.000 θέσεις εργασίας

Υπουργική απόφαση για την υλοποίηση προγράμματος για την απασχόληση επιπλέον 6.000 ανέργων μέσω επιχορήγησης επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα υπέγραψε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης.

Με τη νέα αυτή απόφαση τροποποιείται προηγούμενη απόφαση (31172/490/12-9-2014 – ΦΕΚ 2482/Β 17-9-2014) και αυξάνεται από τις 5.000 στις 11.000 θέσεις ο αριθμός των ανέργων ηλικίας 25-66 ετών οι οποίοι μπορούν να απασχοληθούν σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν οικονομική δραστηριότητα.

Σημειώνεται ότι οι προσφερόμενες θέσεις του προηγούμενου προγράμματος επιδότησης του ΟΑΕΔ προς επιχειρήσεις για πρόσληψη 5.000 ανέργων –τον περασμένο μήνα- εξαντλήθηκαν μέσα σε δύο ώρες.

Η ζήτηση από επιχειρήσεις ήταν

Μεγάλη νίκη για το Σούλι Παραμυθιάς

Σε αγώνα που έγινε χθες στο γήπεδο 49 Προκρίτων για την δεύτερη φάση του κυπέλλου το Σούλι Παραμυθιάς κέρδισε με 6-0 τα Σύβοτα. 
Στους υπόλοιπους αγώνες για τον ίδιο θεσμό είχαμε τα εξής αποτελέσματα: 

.