.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Η ομάδα Σούλι Παραμυθιάς συγχαίρει τους νέους βουλευτές


Με μια ανακοίνωση η ποδοσφαιρική ομάδα της Παραμυθιάς, Σούλι Παραμυθιάς, συγχαίρει τους νέους βουλευτές της Θεσπρωτίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση είναι η εξής:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ
Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς συγχαίρει τους νεοεκλεγέντες συμπατριώτες μας βουλευτές Θεσπρωτίας, Μάριο Κάτση και Βασίλειο Γιόγιακα για την εκλογή τους στο ελληνικό κοινοβούλιο ως εκπροσώπων ευρύτερα του ελληνικού λαού και ειδικότερα του θεσπρωτικού λαού.
Η τιμητική εκλογή τους στο παραπάνω αξίωμα, σε
ιδιαίτερα μάλιστα δυσχερείς συγκυρίες για την πατρίδα και τον τόπο μας, τους επιφορτίζει με το καθήκον να αναδειχτούν αντάξιοι της ψήφου του θεσπρωτικού λαού και να αγωνιστούν με όλες τις δυνάμεις τους παραμερίζοντας τις οποιεσδήποτε διαφορές τους και οι δύο τους ως κοινοί εντολοδόχοι του θεσπρωτικού λαού, υπερπαραταξιακά με υπευθυνότητα και επιμονή για την αντιμετώπιση κυρίως των εθνικών θεμάτων αλλά και των ιδιαίτερων τοπικών προβλημάτων της Θεσπρωτίας.
Στον κατάλογο των θεμάτων που θα τους απασχολήσουν στο προσεχές μέλλον από τον θεσμικό ρόλο και την θέση που έταξε τον καθένα τους η λαϊκή ετυμηγορία θα πρέπει να συγκαταλέξουν υποχρεωτικά και τα μείζονα, οξυμένα και πολυσύνθετα χρονίζοντα θέματα που αντιμετωπίζει ο θεσπρωτικός ερασιτεχνικός αθλητισμός.
Οι καιροί δεν επιτρέπουν περιττούς πανηγυρισμούς, ούτε παρέχουν έδαφος για εύκολες δηλώσεις και ούτε επιτρέπουν απερίσκεπτους εφησυχασμούς αλλά επιτάσσουν συνεχή δραστηριοποίηση και ετοιμότητα για έργα και πράξεις που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Εμείς από τον άσημο θεσμικό ρόλο μας δηλώνουμε ότι είμαστε στην διάθεσή τους για καλόπιστο διάλογο και εποικοδομητική αμοιβαία συνεργασία με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον του τόπου μας, των συμπατριωτών μας και ειδικότερα την προώθηση των θεμάτων που μαστίζουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τομέα για τον οποίον ευελπιστούμε ότι θα τύχουμε της αμέριστης συμπαράστασής τους.

Παραμυθιά 30-01-2015

Από το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.