.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Κορυφαίες συναυλίες στην Ηγουμενίτσα




Στα πλαίσια του Line Out Festival 2 στις 26/27 Ιουνίου στο Camping Δρέπανος θα δώσουν συναυλία οι: Μωρά Στη Φωτιά, Σπύρος Γραμμένος, Θανάσης Παπακωνσταντίνου κ.ά. Δείτε εδώ το σποτάκι

Για δεύτερη χρονιά διοργανώνεται στην Ηγουμενίτσα το φεστιβάλ Line Out, ένα μουσικό γεγονός που φιλοδοξεί να φέρει στη Θεσπρωτία ότι καλύτερο τραγουδά σε αυτή τη χώρα! Μετά τη παρθενική περσινή διοργάνωση με τους Αγγελάκα, Παυλίδη, Σπυριδούλα και άλλους, φέτος το φεστιβάλ θα διεξαχθεί και πάλι στο Camping Δρέπανος και θα φιλοξενήσει τα εξής ονόματα:

Παρασκευή 26 Ιουνίου



Μωρά Στη Φωτιά
Το θρυλικό σχήμα του Στέλιου Σαλβαδόρ με τη συνεπή πολύχρονη πορεία και το φανατικό κοινό. Η μπάντα έχει ένα συνεχές συναυλιακό πρόγραμμα, σαν να βρίσκεται σε μόνιμη περιοδεία. Οκ, παραλείψτε το «σαν»

Σπύρος Γραμμένος
Ο ευφυής τραγουδοποιός από τα Ιωάννινα που κατέκτησε τη χώρα με τους στίχους-μανιφέστο, τη θεματολογία-αντάρτικο, τις τιράντες- trademark και κυρίως, τις συναυλίες από παγκάκι σε παγκάκι. Άντε και σε τίποτα Σταυρούς Του Νότου και Φεστιβάλ.

Folk n Roll
Η εξαμελής  Ethnic / Balkan  παρέα από τα Γιάννενα αποτελεί ένα
πολύ ανερχόμενο σχήμα. Κουβαλώντας μια βαριά ηπειρώτικη κληρονομιά και αγκαλιάζοντας την βαλκανική κουλτούρα από το 2011 συγκρότησαν μια collectivα με απίστευτη ενέργεια και δυναμισμό.

Ghostdance the band
Το hard rock συγκρότημα από την Άρτα! Η μουσική τους είναι ένα μίγμα από διάφορα
μουσικά μονοπάτια: Hard rock, blues, southern, classic rock συνυπάρχουν αρμονικά δημιουργώντας ένα πετυχημένο και πολύ δυναμικό Rock n’ Roll χαρμάνι.

Σάββατο 27 Ιουνίου

Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και οι μόνιμοι -τα τελευταία χρόνια- συνεργάτες του θα προσπαθήσουν κι αυτό το καλοκαίρι να προσφέρουν απόλαυση και στοχασμό παίζοντας και τραγουδώντας για τα απλά και τα περίπλοκα, με οδηγό την παράδοση από τη μια και τον μαγικό ρεαλισμό από την άλλη. Θα μας προσφέρουν απλόχερα ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαιρινό βράδυ!

Εισιτήρια και άλλα
-Το Camping Δρέπανος διαθέτει εστιατόριο,mini market ,μπαρ και τουαλέτες.
-Σε όσους προμηθευτούν εισιτήρια και για τις δύο ημέρες, παρέχεται δωρεάν η διανυκτέρευση στο camping!
-Οι πόρτες ανοίγουν τη Παρασκευή στις 19.00, η μουσική αρχίζει στις 20.00. Το Σάββατο οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
-Εισιτήρια: Μονοήμερο προπώληση: 10 ευρώ Μονοήμερο στη πόρτα: 13 ευρώ
-Προπώληση Εισιτηρίων:
 Ηγουμενίτσα:στα δισκοπωλεία B-Side και Βρύση, στο βιβλιοπωλείο Κυριαζής
Κέρκυρα: ticketbox
Γιάννενα: Καφέ Σκάλα
Διαδυκτιακά: ticketbox.gr

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ένα Μεγάλο Φωτεινό Καλοκαίρι» όλο το καλοκαίρι σε όλη τη Θεσπρωτία



Περισσότερα για τους συμμετέχοντες :
Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και οι μόνιμοι -τα τελευταία χρόνια- συνεργάτες του θα προσπαθήσουν κι αυτό το καλοκαίρι να προσφέρουν απόλαυση και στοχασμό παίζοντας και τραγουδώντας για τα απλά και τα περίπλοκα, με οδηγό την παράδοση από τη μια
και τον μαγικό ρεαλισμό από την άλλη.

Αναλυτικά, μαζί του θα είναι οι:
Ματούλα Ζαμάνη: τραγούδι
Δημήτρης Μυστακίδης: κιθάρα, λαούτο και φωνή
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος: τρομπέτα, φλικόρνο
Σωτήρης Ντούβας: τύμπανα
Κώστας Παντέλης: ηλεκτρική κιθάρα
Κωστής Χριστοδούλου: πλήκτρα
Αντώνης Μαράτος: ηλεκτρικό μπάσο
Γιάννης Αντωνιάδης: κλαρίνο
Αλέξανδρος Κτιστάκης: κιθάρα, τραγούδι

Στον ήχο ο Μάκης Πελοπίδας και ο Κλεάνθης Καραπιπέρης και στους φωτισμούς ο Χρήστος Λαζαρίδης και ο Βασίλης Πουφτής.

Μωρά Στη Φωτιά
Το 1984 τρεις φίλοι από τη Βέροια σχηματίζουν τους "Τεμπέληδες Της Εύφορης Κοιλάδας" που σύντομα θα μετατραπεί σε «Μωρά Στη Φωτιά» παραφράζοντας ένα τραγούδι του Brian Eno. Οι φίλοι είναι οι Στέλιος "Σαλβαδόρ"Παπαϊωάννου στο τραγούδι και το μπάσο, ο Γιώργος Παπαϊωάννου στα ντραμς και ο "Μπάννυ" Δημήτρης Βασιλειάδης στην κιθάρα. Λίγο αργότερα ο Μπάννυ αντικαθίσταται για λίγο από τον Παύλο Παυλίδη (ο οποίος συμμετείχε την περίοδο 1986-1988). Η σύνθεση έκτοτε έχει αλλάξει πολλάκις αλλά ο Στέλιος Σαλβαδόρ παραμένει ως συνδετικός κρίκος και κινητήριος δύναμη. Τα Μωρά στη Φωτιά είχαν όλη την ενέργεια των πανκ συγκροτημάτων του τέλους της δεκαετίας του '70 συνδυασμένη με μερικούς απόηχους από τα προοδευτικά ροκ συγκροτήματα του τέλους της δεκαετίας του '60 ή των αρχών της δεκαετίας του '70 και με καυτούς ελληνικούς στίχους. Το αποτέλεσμα ήταν ένα άλμπουμ που τους έκανε ένα από τα δημοφιλέστερα συγκροτήματα της χώρας. Με το σημερινό όνομα κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά το 1987. Έπειτα από μακρά απουσία από το χώρο της δισκογραφίας, επανήλθαν με το δίσκο "Θεατρίνοι" το 1999, στον οποίο ο συνθέτης, στιχουργός, μπασίστας και τραγουδιστής του συγκροτήματος, Στέλιος "Σαλβαδόρ" Παπαϊωάννου μελοποιεί τρεις μεγάλους Έλληνες ποιητές Γιώργο Σεφέρη, Οδυσσέα Ελύτη και Κώστα Καρυωτάκη. Το 2004, ο Στέλιος "Σαλβαδόρ" Παπαϊωάννου ιδρύει την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία Baby records, απ΄όπου πλέον τα Μωρά στη Φωτιά κυκλοφορούν ακόμη 3 άλμπουμ κι ένα 4πλό Live dvd+cd box για τα 20 χρόνια του συγκροτήματος (2008). Οι στίχοι σε πολλά από τα τραγούδια τους χαρακτηρίστηκαν σκληροπυρηνικοί, με κοινωνικό και πολιτικό περιεχόμενο

Σπύρος Γραμμένος
Ο Σπυρίδωνας Γραμμένος γεννήθηκε το 1980 μια μελαγχολική μέρα, κάτι που επηρέασε μάλλον την περαιτέρω πορεία του, πήγε σχολείο, στρατό και καθόλου πανεπιστήμιο κάτι που μάλλον επηρέασε την περαιτέρω πορεία του. Ερωτεύτηκε καμιά 40αρια γκόμενες που σίγουρα επηρέασαν την περαιτέρω πορεία του. Άμα έχει τις μαύρες του γράφει τραγουδάκια για ανεκπλήρωτους έρωτες και μπαλάντες για την αβεβαιότητα του χάισενμπεργκ. Στο ενεργητικό του έχει 7 αποτυχημένες προσπάθειες για δίαιτα, 4 προσωπικούς δίσκους (αλλά πολύ προσωπικούς),έναν δημοσίας χρήσης με τίτλο ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΙΡΑΝΤΑ που κυκλοφόρησε τον Μάη του 2010 και δεν θα τον βρείτε πουθενά, ένα σουξέ (το 4) και ένα μοτοσακό. Λατρεύει τη σπανακόπιτα της μαμάς του!. Είναι 100 κιλά, οφιούχος και ταιριάζει με τις ψηλές σκορπίνες . Τον συνόδευαν μουσικά οι ρηξικέλευθοι Meatballmakers μέχρι που τον έδιωξαν και πλέον είναι ελεύθερος(single)!

Folk n Roll
Oι FOLK NROLL  , η εξαμελής  Ethnic / Balkan  παρέα από τα Γιάννενα αποτελούν ένα από τα πλέον ανερχόμενα σχήματα της εγχώριας σκηνής. Κουβαλώντας μια βαριά ηπειρώτικη κληρονομιά και αγκαλιάζοντας την βαλκανική κουλτούρα από το 2011 συγκρότησαν μια collectivα με απίστευτη ενέργεια και δυναμισμό .
Στο διάστημα αυτό  έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις και συνεργασίες ανα την Ελλάδα (fests , stages ,bars etc) δημιουργώντας γύρω τους μια χορευτική παράνοια η οποία αποδίδεται   στο γλέντι που συμβαίνει “on stage” . Τρέλα , αυθεντικότητα και αυθορμητισμός είναι οι λέξεις που περιγράφουν ιδανικά τους Folk nRoll … Το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον της μπάντας επικεντρώνεται στην ολοκλήρωση του πρώτου τους άλμπουμ με τίτλο “ ΗΠΕΙΡΟΣ | PROJECT “ .
Mέλη:
Άκης Σιούτης - φωνητικά
Μιχάλης Πίπερης - ακορντεόν
Nτίνος  Χρήστου - σαξόφωνο
Κώστας Κωσταδήμας  - κιθάρα
Γιάννης Παπανδρώνης - μπάσο
Σάμι Χάσμε – τύμπανα

FnR fb page: https://www.facebook.com/pages/Folk-n-Roll/457107580999466

Ghostdance
Οι Ghostdance the band είναι ένα hard rock συγκρότημα που ιδρύθηκε στα
τέλη του 2011 στην Άρτα. Αν και μικρό χρονικό διάστημα ενεργοί, έχουν
καταφέρει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην Ελληνική σκηνή με
το ντεμπούτο τους EP "Little Man" το 2012. Οι αντιδράσεις κοινού και
κριτικών ήταν πολύ θετικές. Η μουσική τους είναι ένα μίγμα από διάφορα
μουσικά μονοπάτια: Hard rock, blues, southern, classic rock συνυπάρχουν
αρμονικά δημιουργώντας ένα πετυχημένο και πολύ δυναμικό Rock nRoll
χαρμάνι.
Μόλις τον Γενάρη του 2014 κυκλοφόρησε το δεύτερο LP τους με τίτλο "Dead
Around". Η ηχογράφηση, μίξη και mastering έγιναν στο στούντιο Vision of
Sound στα Ιωάννινα από τον Θωμά Νάστο, το artwork από τον Γιώργο
Αλυμάρα και οι φωτογραφίες του album από τον Παναγιώτη Παππά.
Δίνουν συχνά το παρόν με εκρηκτικά live σε Αθήνα και επαρχία, σε μουσικές
σκηνές αλλά και σε φεστιβάλ, ενώ έχουν μοιραστεί το stage με πολλές
μπάντες της ελληνικής σκηνής.
Οι Ghostdance the Band είναι:
Γιάννης Σιδεράκης: φωνή
Στάθης Κρίκας: κιθάρα
Μάκης Φελέκης: κιθάρα
Γιώργος Χαρίτος: μπάσο
Λεωνίδας Αθανασίου: τύμπανα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.