.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Συνελήφθη στην Φιλιππιάδα 24χρονος για διακίνηση κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (20-11-2015) το απόγευμα στη Φιλιππιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευση Πρέβεζας, ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πολωνίας, κατηγορούμενος για διακίνηση κάνναβης.
Συγκεκριμένα, η αυτόφωρη σύλληψη
πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, μετά από έλεγχο που έγινε στον 24χρονο, ο οποίος επέβαινε σε λεωφορείο των υπεραστικών γραμμών του ΚΤΕΛ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ιωάννινα - Αθήνα.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του 24χρονου και κατασχέθηκε ένας ταξιδιωτικός σάκος, ο οποίος περιείχε δύο δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (2.020) γραμμάριων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πρέβεζας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.