.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Τα περιεχόμενα του τεύχους Ιανουαρίου

Το πρώτο τεύχος της χρονιάς έχει συνέντευξη του Σπύρου Πούλη, φωτογραφικό υλικό από το εορταστικό πρόγραμμα του δήμου Σουλίου, την σταθερή στήλη "Το βήμα των προέδρων" και πολλά άλλα θέματα. Αναλυτικά τα περιεχόμενα του τεύχους:

Ψήφισμα του δήμου Φιλιατών για τον θάνατο του αντιδημάρχου Σπ. Έξαρχου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών με την αγγελία του θανάτου του Αντιδημάρχου Σπυρίδωνα Έξαρχου του Λεωνίδα, συνήλθε σήμερα 8 Ιανουαρίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 σε έκτακτη και κατεπείγουσα συνεδρίαση, προκειμένου να αποδώσει την πρέπουσα και επιβαλλόμενη τιμή στον άνθρωπο, που υπηρέτησε τον τόπο μας μέσα από τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τη θέση του Αντιδημάρχου προσφέροντας σπουδαίο έργο και μεγάλες υπηρεσίες, καταξιώνοντας έτσι το τιμητικό αξίωμα του Αντιδημάρχου.
Σε ένδειξη δε πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής, ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος ως ακολούθως:

.