.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Το τελευταίο αντίο στο "αηδόνι"της Ηπείρου με συνοδεία οργάνων ...(βίντεο - φωτογραφίες)


 Μέσα σε κλίμα συγκίνησης σήμερα στις 11.00 το πρωί ,συγγενείς ,φίλοι και απλοί θαυμαστές του "αηδονιού "της Ηπείρου, του Αλέκου Κιτσάκη ,ήταν όλοι εκεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κοπάνων για να πουν το τελευταίο αντίο στον

SOS από τη Δίωξη για τον νέο ιό στο Facebook

Ένας νέος ιός, trojan, έκανε την εμφάνιση του στο Facebook, ο οποίος εξαπλώνεται μέσω πορνογραφικού υλικού και «μολύνει» τον υπολογιστή με σκοπό την "αλίευση" των προσωπικών στοιχείων του χρήστη.
Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η επίμαχη ανάρτηση εμφανίζεται να έχει κοινοποιηθεί από κάποιον φίλο του χρήστη στο Facebook και να έχουν επισημανθεί σε αυτήν με ετικέτα -tag- μέχρι και 20 φίλοι του.
Εάν ο χρήστης πατήσει στο

Ανακοίνωση του δήμου Σουλίου για ζημιές από τις πλημμύρες



Με ανακοίνωση του ο δήμος Σουλίου καλεί τους πολίτες που υπέστησαν ζημιές από τις πλημμύρες να καταθέσουν τα δικαιολογητικά για να αποζημιωθούν. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

.