.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Κοπή πίτας πολιτιστικού συλλόγου Παγκρατίου

Χθες το βράδυ ο πολιτιστικός σύλλογος Παγκρατίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του παρουσία δεκάδων χωριανών αλλά και επισήμων όπως της δημάρχου Σουλίου Σταυρούλας Μπραΐμη Μπότση και της περιφερειακής συμβούλου Αντιγόνης Φίλη και αντιδημάρχων του δήμου Σουλίου. Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε γλέντι. Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από την κοπή της πίτας:

Κοπή πίτας του πολιτιστικού συλλόγου Ξηρολόφου (Βίντεο και φωτογραφίες)

Χθες το απόγευμα ο πολιτιστικός σύλλογος Ξηρολόφου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών πολλοί κάτοικοι του χωριού καθώς και επίσημοι όπως η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, η περιφερειακή σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη καθώς και αντιδήμαρχοι. Ο πρόεδρος του συλλόγου αν και απών, καθώς υπηρετεί την πατρίδα, μέσω της γραμματέως του συλλόγου απηύθυνε το δικό του μήνυμα. Ακολουθεί βίντεο και φωτογραφίες:



.