.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Θρίαμβος με 5-0 το Σούλι Παραμυθιάς

Θριαμβευτική νίκη πέτυχε το Σούλι Παραμυθιάς απέναντι στον ΠΑΣ Λαδοχωρίου καθώς τον κέρδισε εκτός έδρας με 0-5. Η άλλη ομάδα του δήμου Σουλίου, η Δόξα Γαρδικίου έχασε με 4-1 από τον Αστέρα Παραποτάμου. Στον άλλο αγώνα ο Άρης Φιλιατών έχασε εντός έδρας με 1-4 από τον Θύαμις Καστρίου,
Στην βαθμολογία

Οι Αμαζόνες δεν τα κατάφεραν με την Άρτα (BINTEO και Φωτογραφίες)


Για άλλη μια φορά οι Αμαζόνες κέρδισαν τις εντυπώσεις αλλά έχασαν τον αγώνα. Αυτή την φορά κατάφεραν να προηγηθούν στα πρώτα λεπτά του αγώνα και είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Όμως πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο η Άρτα κατάφερε να ισοφαρίσει τον αγώνα και οι δύο ομάδες πήγαν με το 1-1 στα αποδυτήρια. Στον δεύτερο ημίχρονο η Άρτα έβαλε και ένα δεύτερο γκολ μετά από ένα φάουλ που κέρδισαν έξω από την περιοχή, το αδύνατο σημείο των Αμαζόνων!!!. Οι Αμαζόνες δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν τις προσπάθειες για να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ. Αν και έχασαν πολλές ευκαιρίες δεν τα κατάφεραν, αντίθετα η Άρτα σε μία αντεπίθεση κατάφερε να βάλει και ένα τρίτο γκολ. Τελικά λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα οι Αμαζόνες πέτυχαν το δεύτερο γκολ τους.  Η γενική εικόνα είναι ότι η Αρτα κατέβηκε 4-5 φορές μέχρι την περιοχή των Αμαζόνων πετυχαίνοντας 3 γκολ ενώ οι Αμαζόνες αν και έπαιζαν, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο στο μισό του γηπέδου την Άρτα πέτυχαν μόνο δύο γκολ.
Βέβαια οι Αμαζόνες έχουν σαφώς βελτιωθεί σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος και αφήνουν ελπίδες για μια καλύτερη πορεία στο μέλλον.
Στο βίντεο που

Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση του Γ. Γιακουμάκη

Το πτώμα ενός νεαρού άνδρα,εντοπίστηκε πριν από λίγα λεπτά κοντά στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων,που βρίσκεται κοντά στην Γαλακτοκομική Σχολή. 

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, τον 20χρονο σπουδαστή από

.