.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Λουκέτο στη Χειρουργική του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Μετά την Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, λουκέτο βάζει και η Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Πρέβεζας.
Όπως είναι γνωστό το Νοσοκομείο Πρέβεζας αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα τα τελευταία χρόνια, κυρίως λόγω της έλλειψης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
Για τη λειτουργία της Χειρουργικής, που θεωρείται η «καρδιά» κάθε νοσηλευτικού ιδρύματος, ήταν καθοριστική η

«Βροχή» κατασχέσεων στους τραπεζικούς λογαριασμούς αγροτών…

Την μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει το τελευταίο διάστημα οι κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτών της Ηπείρου, χωρίς μάλιστα να έχει υπάρξει καμία προειδοποίηση.
Δάνεια από το παρελθόν, τα οποία έρχονται από την Αγροτική Τράπεζα και άλλες οφειλές προς το δημόσιο, απόρροια της δεινής οικονομικής κατάστασης που βρίσκονται, έχουν ως αποτέλεσμα το άδειασμα εκατοντάδων λογαριασμών....
Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις υπόλογοι βρίσκονται ακόμη και οι εγγυητές των

Δίμηνες προσλήψεις στον δήμο Σουλίου


Ο δήμος Σουλίου αποφάσισε να προσλάβει προσωπικό με σύμβαση δίμηνης διάρκειας
για την κάλυψη κατεπείγουσων και εποχιακών αναγκών. Συνολικά θα προσληφθούν 15 άτομα. Οι αιτήσεις γίνονται μέχρι την Πέμπτη 3 Απριλίου στο δημαρχείο. Οι ειδικότητες είναι:

Που θα γίνει δακοκτονία για το 2015, στον δήμο Σουλίου

Ο δήμος Σουλίου έχει εγκρίνει  την εφαρμογή προγράμματος δολωματικής καταπολέμησης του δάκου της ελιάς, στην Περιφέρεια του Δήμου Σουλίου, την δημοτική και τις τοπικές κοινότητες αυτού,   κατά   το   έτος   2015. Ο ψεκασμός θα πραγματοποιηθεί στις παρακάτω δημοτικές κοινότητες:

Συνέδριο με θέμα: “ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΒΙΟΚΑΥΣΙΜΩΝ”

Συνέδριο με θέμα " Διαχείριση και χρησιμοποίηση υγρών αποβλήτων για την παραγωγή στερεών βιοκαυσίμων" θα πραγματοποιηθεί στην Παραμυθιά 14-15 Απριλίου. Το συνέδριο θα το καλύψει ο δήμος Σουλίου όπως αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο. Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι οι:

Η Αντιγόνη Φίλη για τα προβλήματα της κτηνοτροφίας


Στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου έγινε συζήτηση για τα μέτρα ανακούφισης της κτηνοτροφίας. Στην συνεδρίαση ήταν παρούσα και η περιφερειακή σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη η οποία στην τοποθέτηση της ανέφερε πως το θέμα είναι μείζον για όλη τη Θεσπρωτία, στην οποία καταγράφονται 1.700 μονάδες εκτροφής με 200.000 αιγοπρόβατα και 600 μονάδες με 20.000 βοοειδή. Επιγραμματικά, τόνισε, την αναγκαιότητα επίλυσης των επιλέξιμων βοσκοτόπων, την πρόληψη μέσω εμβολιασμών και έγκαιρη αντιμετώπιση του καταρροϊκού και

Στις 3 Απριλίου η πληρωμή όλων των επιδομάτων του ΟΑΕΔ

Την Παρασκευή 3 Απριλίου αποφασίστηκε από το Δ.Σ. του ΟΑΕΔ να πληρωθούν όλα τα επιδόματα τα οποία καταβάλλονται από τις υπηρεσίες του.

Ειδικότερα, θα καταβληθούν:

.