.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Οριστικά την Μ.Δευτέρα τα πεντάμηνα, δείτε τις θέσεις στους δήμους Σουλίου, Ηγουμενίτσας, Φιλιατών, Πάργας, Πρέβεζας

Έφτασε επιτέλους, μετά από πολύμηνη καθυστέρηση, η ώρα της προκήρυξης για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας.
Η δημόσια πρόσκληση εκδόθηκε και συνολικά προβλέπει τη δημιουργία 32.433 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού για χρονικό διάστημα πέντε μηνών στους Δήμους.
Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινά από τις 10 π.μ. τη Μεγάλη Δευτέρα 6-4-2015 και λήγει στις 12 μ.μ. τη Δευτέρα 27-4-2015.
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται με απλό τρόπο, αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου, στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο «καταχώρησης ηλεκτρονικών αιτήσεων».

Αναλυτικά οι θέσεις και οι ειδικότητες έχουν ως ακολούθως:

Οι παραλίες της Πρέβεζας που θα έχουν ναυαγοσώστη

Το Λιμεναρχείο Πρέβεζας ανακοινώνει ότι, μετά από συγκρότηση της επιτροπής σύμφωνα με το άρθρο 1 του Π.Δ. 23/2000, καθορίστηκαν ως πολυσύχναστες παραλίες με υποχρέωση ύπαρξης ναυαγοσώστη σε αυτές κατά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο για το 2015 και από ώρες 10:30 έως 17:30 οι παρακάτω:

Ευχές του εμπορικού συλλόγου Παραμυθιάς


Ο εμπορικός σύλλογος Παραμυθιάς εύχεται "Καλή Ανάσταση" και μας προτρέπει να στηρίξουμε την τοπική αγορά συμβάλλοντας

Η Φλόγα Παλαιομάνινας ευχαριστεί το Σούλι Παραμυθιάς

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Φλόγα Παλαιομάνινας για την άψογη φιλοξενία που παρείχε το Σούλι Παραμυθιάς στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ δεν παραλείπει να ευχηθεί καλή συνέχεια και ευόδωση των στόχων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φλόγας έχει ως εξής:

Το εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου

Με αφιέρωμα στην Πετροβίτσα, στο φιλοζωικό σωματείο Παραμυθιάς, το Πάσχα και την Ελεάνα Τσε (πρόεδρο της Γκρίκας) βγαίνει το εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου. Παράλληλα ο φούρνος Μπέλλου προσφέρει

Κοινωφελής Εργασία ΟΑΕΔ: Βγαίνει η προκήρυξη η προθεσμία για τις αιτήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες η προκήρυξη για την κοινωφελή εργασία πρόκειται να βγει τις επόμενες μέρες, με πιο πιθανή την Μ.Δευτέρα καθώς η πρόθεση να ανακοινωθεί από τον ΟΑΕΔ την Παρασκευή σκοντάφτει στον ΑΣΕΠ.
Το πρόγραμμα, γενικότερα,  καθυστέρησε στο ΑΣΕΠ, λόγω

Εκδήλωση με θέμα: «Γνωρίζω τις Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας», στην Παραμυθιά

Μια πολύ σημαντική εκδήλωση, για τους μαθητές των σχολείων της περιοχής, θα πραγματοποιηθεί στη Παραμυθιά τη Παρασκευή 3 Απριλίου 2015, στην αίθουσα εκδηλώσεων ¨ΚΑΡΚΑΜΙΣΙ¨ του Δήμου Σουλίου.
Το θέμα της είναι: «Γνωρίζω τις Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας».
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την υπεύθυνη του ΚΕΣΥΠ Ηγουμενίτσας, και Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, κ. Ζήση Σταυρούλα με τη στήριξη των Διευθυντών και των Συλλόγων Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑΛ Παραμυθιάς, καθώς και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των δύο σχολείων.
Την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν οι μαθητές/τριες του Γενικού και του Επαγγελματικού  Λυκείου Παραμυθιάς, καθώς και οι εκπαιδευτικοί των δύο σχολείων και θα συντονίσει η κ. Θεοδώρου Αφροδίτη εκπαιδευτικός ΣΕΠ του ΕΠΑΛ Παραμυθιάς.
Εκπρόσωποι από όλα τα σώματα των Ενόπλων δυνάμεων κα των Σωμάτων Ασφαλείας θα παρουσιάσουν όλες τις σχολές, ανεξάρτητα αν αυτές περιλαμβάνονται στο Μηχανογραφικό Δελτίο ή όχι.
Για την εκδήλωση μας μίλησε η κ. Σταυρούλα Ζήση η οποία μας έδωσε μια εικόνα για τις σχολές, για τους κύριους λόγους που τις επιλέγουν οι μαθητές και τελειώνοντας εστίασε στα θέματα που πρέπει να προσέξουν οι μαθητές:
"Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται

.