.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Το Fanaripress και σε Android!!!

Το site fanaripress.gr δίνει μια νέα δυνατότητα στους αναγνώστες του καθώς δημιούργησε μια εφαρμογή για συσκευές με λειτουργικό Android. Για να έχετε εύκολη πρόσβαση στα Νέα του Δήμου Πάργας, Ζηρού ,Σουλίου και γενικότερα της Ηπείρου.
Μόνο για συσκευές που χρησιμοποιούν το

Έντονη ζέστη και υγρασία τις επόμενες ημέρες στην Ήπειρο

Αυξημένη υγρασία, υψηλές σχετικά θερμοκρασίες και ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι θα επικρατούν στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου και του Β. Ιονίου έως και το Σαββατοκύριακο.  Μπορεί οι ενδείξεις των θερμομέτρων να μη ξεπεράσουν τους 35 βαθμούς, η αίσθηση όμως της θερμοκρασίας τοπικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη λόγω της αυξημένης υγρασίας.
Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες θα

Διασκέδαση στην Αγ. Κυριακή στο Γαρδίκι....

Εχθές το βράδυ αλλά και σήμερα το πρωί τα κλαρίνα έδιναν τον ρυθμό στο πανηγύρι στην Αγ. Κυριακή στο Γαρδίκι. Αν και βρισκόμαστε σε μια δύσκολη περίοδο πολλοί πήγαν στο πανηγύρι δίνοντας στον εαυτό τους κάποιες

Πολιτιστικό Καλοκαίρι δήμου Ηγουμενίτσας: ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του δήμου Ηγουμενίτσας για το πολιτιστικό καλοκαίρι 2015 την Παρασκευή 10 Ιουλίου ο σύλλογος Σαρακατσαναίων Θεσπρωτίας διοργανώνει το 6ο αντάμωμα στη Στάνη στο Τσιπουρίκι Ηγουμενίτσας (ώρα 21:00)
Το  Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας ενημερώνει το κοινό ότι   θα υπάρχει λεωφορείο που θα μεταφέρει τον

Καλημέρα


.