.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Θεατρική παράσταση: "Ναπολεοντία", από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, στην Ηγουμενίτσα

Την θεατρική παράσταση: "Ναπολεοντία", από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι θεατρόφιλοι αύριο στην Ηγουμενίτσα. Το έργο είναι του Ανδρέα Στάικου. 
Η παράσταση θα γίνει στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ηγουμενίτσας, τη Δευτέρα 13 Ιουλίου και

Παρουσίαση δραστηριοτήτων από τον σύλλογο Γλυκής - Ποταμιάς (ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η πλατεία ήταν γεμάτη με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί και να χειροκροτεί τις δραστηριότητες που παρουσίασε ο πολιτιστικός σύλλογος Γλυκής Ποταμιάς. Η παρουσίαση περιελάμβανε σκετσάκια από παλιές αγαπημένες ελληνικές ταινίες με ηθοποιούς μαθητές του δημοτικού σχολείου, επίδειξη zumba από τα τμήματα παιδιών, εφήβων και ενηλίκων του τμήματος μοντέρνου χορού του συλλόγου και το πρόγραμμα έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς από τη Θράκη, των νησιών του Αιγαίου και της Ηπείρου με τα χορευτικά τμήματα του ΦΟΠ (Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς), τον Σύλλογο Αχέρων Καναλακίου και του πολιτιστικού συλλόγου Γλυκής - Παραμυθιάς.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλας Μπραΐμη Μπότση, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Σουλίου Δημήτρης Σακαρέλης, ο αντιδήμαρχος Σταύρος Κωσταράς και δημοτικοί σύμβουλοι.  Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την εκδήλωση, ενώ ακολουθεί

Συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα και στο Καναλάκι για ηχορύπανση

Συνελήφθησαν σήμερα (12-07-2015) μετά τα μεσάνυχτα στο Καναλλάκι Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 29, 48 και 32 ετών, οι δύο πρώτοι ως ιδιοκτήτες και ο τρίτος ως προσωρινά υπεύθυνος λειτουργίας καταστημάτων, υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ), για ηχορύπανση.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ανωτέρω, καθώς

Καλημέρα



.