.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Καλοκαιρινό bazzar στην Ηγουμενίτσα

Το Κ.Δ.Α.Π.μεΑ "Το Εργαστήρι" διοργανώνει το καλοκαιρινό του bazaar την Δευτέρα 27 Ιουλίου στα Πλατάνια Ηγουμενίτσας (απέναντι από την καφετέρια Dali). 
Ώρα έναρξης 21:00 . Συμμετέχει ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία "Στοργή". Επίσης μαζί θα

Το πανηγύρι στο Ζερβοχώρι (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία έγινε εχθές το καθιερωμένο πανηγύρι στο Καμίνι, που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Ζερβοχωρίου. Εκατοντάδες άνθρωποι διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες με την πίστα να είναι συνεχώς γεμάτη από χορευτές.
Τα παιδιά του συλλόγου βοήθησαν πάρα πολύ και εξυπηρετούσαν τάχιστα τους παρευρισκόμενους στο πανηγύρι.
Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες και ένα μικρό βίντεο για να πάρετε μια γεύση της χθεσινής βραδιάς. Και να μην ξεχάσουμε: σήμερα στο Ζερβοχώρι έχει λαϊκή βραδιά!!!

Έκρυψε στην αποθήκη 30 χιλιάδες και του τα έκλεψαν!!!

Μικρές τράπεζες θυμίζουν τα Ελληνικά σπίτια, φιλοξενώντας πάνω από 50,5 δισεκατομμύρια σε στρώματα, αποθήκες και πάσης άλλης φύσεως κρυψώνες. Σε καμία άλλη χώρα δεν έχει κάνει φτερά το 25% του ΑΕΠ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα εξ αιτίας του πανικού για την έξοδο της χώρας μα από το ευρώ!Οι εξελίξεις αυτές έχουν ανοίξει κυριολεκτικά την όρεξη σε όλους τους κακοποιούς!!!Ένας ακόμη ηλικιωμένος, έπεσε θύμα κλοπής,μέσα στο

Καλημέρα


.