.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

«Εκδήλωση μνήμης για τον Αγώνα των 16 χωριών της επαρχίας Φιλιατών (1858-1930)»

Την Κυριακή 9 Αυγούστου 2015 θα πραγματοποιηθεί στο Μνημείο του Αγροτικού Κινήματος, στο Κεφαλοχώρι (Γλούστα) η καθιερωμένη εκδήλωση τιμής και αναγνώρισης του Αγροτικού Κινήματος για τον Αγώνα των 16 χωριών της επαρχίας Φιλιατών (1858-1930) ενάντια στην τσιφλικοποίηση της περιοχής από τους ντόπιους αγάδες.  

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Μουργκάνας, σε συνεργασία με τον Δήμο Φιλιατών και

Rock συναυλία στην Ηγουμενίτσα

Το πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το ΠΑΚΠΠΟ δήμου Ηγουμενίτσας διοργανώνουν συναυλία rock στο προαύλιο χώρο του "Πάνθεον" την Τρίτη 4 Αυγούστου, υποσχόμενοι

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Βουτιά θανάτου 48χρονου στο κενό από φωταγωγό

update: Μοιραία ήταν η πτώση του 48χρονου σε φωταγωγό, καθώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, εξέπνευσε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου είχε μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος.
-------------------------------------------------------------------------------
Βουτιά στο κενό από φωταγωγό πολυκατοικίας,που βρίσκετε επί της οδού δεξαμενής στα Γιάννενα,έκανε ένας άνδρας 48 ετών.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,ο 48χρονος που είναι υπάλληλος του ΕΚΑΒ, επιδιόρθωνε μια βλάβη στον

ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Πλάτανος καταπλάκωσε πέντε αυτοκίνητα!!!

Ένας πλάτανος,στην οδό Αγίου Νικολάου,πίσω από το παλιό Νοσοκομείο Χατζηκώστα  των Ιωαννίνων,δεν άντεξε τον δυνατό αέρα από το μπουρίνι που σάρωσε το λεκανοπέδιο και έπεσε, με αποτέλεσμα να καταπλακώσει πέντε(5)αυτοκίνητα)  και να

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Πέρδικα

Γεμάτος εκδηλώσεις και αυτός ο Αύγουστος στην Πέρδικα, παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι διοργανωτές τους. 
 
Ξεχωρίζει η μουσική παράσταση του Περδικιώτη καλλιτέχνη, Αντώνη Τσιφτσίδη, "ΣΑΛΠΑΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ" (11/8) που συνεχίζει για 4η χρονιά φέτος, αλλά και η "ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ" (9/8) και το "ΑΝΤΑΜΩΜΑ" (13/8) που έχουν γίνει πλέον παράδοση.
 
Παράδοση έχουν γίνει και

Συνελήφθη 21χρονος στην Λούτσα για ηχορύπανση

Συνελήφθη χθες (02-08-2015) το απόγευμα στη Λούτσα Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου, ένας 21χρονος ημεδαπός, για ηχορύπανση.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με

"Γκρο Πλαν" στην Παραμυθιά και στους Φιλιάτες

Η Διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ Ηγ/τσας, οι εκπαιδευτές και οι σπουδαστές, σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση, που ανεβάζει το Τμήμα Υποκριτικής Τέχνης, Θεάτρου και Κινηματογράφου με τίτλο «Γκρο Πλαν», την Τετάρτη 5 Αυγούστου και ώρα 9:00 μ.μ. στην Παραμυθιά, στο Θέατρο "Καρκαμίσι" και την Παρασκευή 7 Αυγούστου στους Φιλιάτες, στο Πνευματικό Κέντρο.
Πρόκειται για 7 δεκάλεπτα μονόπρακτα που

Καλημέρα


.