.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Δύο θανατηφόρα δυστυχήματα στην Φιλιππιάδα


Σχεδόν στο ίδιο σημείο είχαμε χθες (04-08-2015) το απόγευμα δύο δυστυχήματα, Το πρώτο έγινε ώρα 20.30΄, στο 39ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Άρτας – Πρέβεζας, στην περιοχή της Φιλιππιάδας, όταν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος ημεδαπός.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα μία 23χρονη ημεδαπή, η οποία επέβαινε στο πρώτο όχημα και ελαφρά οι δύο οδηγοί των οχημάτων.

Το δεύτερο έγινε στις 20.05΄, στο 38ο χιλιόμετρο της

Δήμος Ηγουμενίτσας: Όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί ενταγμένοι στο ΕΣΠΑ – Αιτήσεις Συμμετοχής

Όλοι οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Ηγουμενίτσας έχουν ενταχθεί  στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής»   δίνοντας ευκαιρία στις  μητέρες να γράψουν τα παιδιά τους σε ένα  ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον που προσφέρει καθημερινά από τις 7- 3 :
  • Φύλαξη, φροντίδα
  • Διαπαιδαγώγηση
  • Ψυχαγωγία
  • Διατροφή
  • Παιδιατρική κάλυψη
  • Προγράμματα άθλησης
Το Πρόγραμμα  ΕΣΠΑ  επιδοτεί τις

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα ΚΔΑΠ δήμου Σουλίου

Ξεκίνησαν από σήμερα 5/8/2015 οι αιτήσεις για δωρεάν φιλοξενία σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Σουλίου.

Για ακόμη μία χρονιά το ΝΠΔΔ ΑΡΩΓΗ Δήμου Σουλίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής», έχει εξασφαλίσει 250 θέσεις δωρεάν δημιουργικής απασχόλησης (θεατρικής αγωγής, αθλητισμού, πολιτισμού, Η/Υ, ξένων γλωσσών και ενισχυτικής διδασκαλίας) σε  παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, στις ακόλουθες δομές:
ΚΔΑΠ Κρυσταλλοπηγής (Α και Β  Βάρδια),
ΚΔΑΠ Ξηρολόφου και
ΚΔΑΠ Αχέροντα και
στη νέα δομή ΚΔΑΠ Γκρίκας με 50 επιπλέον δωρεάν θέσεις.

Από σήμερα, μέχρι και τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015, μπορούν να

Απορριμματοφόρο του Δήμου Πάργας τράκαρε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Πρέβεζας

Σφοδρή σύγκρουση ενός απορριμματοφόρο του Δήμου Πάργας με λεωφορείο των ΚΤΕΛ Πρέβεζας σημειώθηκε σήμερα λίγο πριν τις 1 το μεσημέρι.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το απορριματοφόρο του Δήμου έπεσε πάνω σε

Καλημέρα


.