.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Αυτοκίνητο βρέθηκε στη θάλασσα, σε κατάμεστη παραλία της Χαλκιδικής : ΒΙΝΤΕΟ

''Πάγωσαν'' χθες όσοι βρίσκονταν στην παραλία Μεγάλη Άμμος στην Αμμουλιανή Χαλκιδικής, όταν ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού βρέθηκε στην θάλασσα!   Μετά από μια τρελή πορεία ανάμεσα στους λουόμενους, παρέσυρε ομπρέλες, ξαπλώστρες και ότι άλλο βρήκε στο πέρασμα του και κατέληξε στα καταγάλανα νερά.
  Άνδρες του λιμενικού βρέθηκαν αμέσως στο σημείο για

ΙΧ καρφώθηκε σε κολόνα και βγήκε εκτός δρόμου


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, στην επαρχιακή οδό Τζάρας - Κυψέλης.

Ο οδηγός του ΙΧ, για άγνωστους λόγους, έχασε τον έλεγχό του, καρφώθηκε σε κολόνα φωτισμού και κατέληξε εκτός οδοστρώματος.
Από θαύμα

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟ

Άγιο είχε Γάλλος οδηγός ΙΧ, ο οποίος εχτές το πρωί, βρέθηκε σε γκρεμό στο Παραπόταμο Θεσπρωτίας.
Το ατύχημα σημειώθηκε εχτές το πρωί, λίγο έξω από τον Παραπόταμο, όταν ο 65χρονος οδηγός, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες και βρέθηκε στον γκρεμό.
Από το στραπατσαρισμένο τζιπ βγήκε

Με επιτυχία το 5ο Acheron Fest Στην Γλυκή (Βίντεο και φωτό)


Η απογευματινή μπόρα παραλίγο να τινάξει στον αέρα το φεστιβάλ όμως τελικά πραγματοποιήθηκε και μάλιστα με επιτυχία. Εκατοντάδες άνθρωποι απόλαυσαν την συναυλία με τους  Καζούλη και Ζιώγαλα όπως και με τους ντόπιους καλλιτέχνες.
Ήταν μια όμορφη συναυλία...
Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την συναυλία (συγγνώμη για την ποιότητα του ήχου) καθώς και φωτογραφίες από την συναυλία.

Καλημέρα


.