.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Εκδήλωση του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας για τα 20 Χρόνια

Μια συγκινητική και νοσταλγική συνάντηση έλαβε χώρα χθες το βράδυ σε νυχτερινό μαγαζί (envy) στην πόλη μας από παλαίμαχους αθλητές του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας.
Στον χώρο παρευρέθηκαν παλιοί αλλά και τωρινοί αθλητές του ομίλου για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια παρουσίας του στην αθλητική ζωή του τόπου μας.
Κατά τη διάρκεια της γιορτής προβάλλονταν διαφάνειες και

Άγιο είχαν οι επιβάτες ΙΧ

Άγιο είχαν οι δύο επιβάτες ΙΧ αυτοκινήτου που βγήκε από τον δρόμο πέφτοντας σε χαντάκι, λίγο έξω από

Αναστάτωση στον Παντοκράτορα Πρέβεζας προκλήθηκε από άτομο σε κακή ψυχολογική κατάσταση

Την κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ προκάλεσε στις 8 το βράδυ της Τετάρτης, ένα περιστατικό ιδιαιτέρως ευαίσθητο. Ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση (σχεδόν σε αμόκ), σε κοντινή απόσταση από την παραλία του Παντοκράτορα απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές ασφαλείας και

Έλεγχοι σε κατασκηνωτές και τροχόσπιτα στις παραλίες Κερέντζα, Αλωνάκι

Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza, συχνοί είναι οι έλεγχοι της Αστυνομίας σε κατασκηνωτές και ιδιοκτήτες τροχόσπιτων, που βρίσκονται στις παραλίες της Δ.Ε. Φαναρίου του Δήμου Πάργας (Κερέντζα, Αλωνάκι κ.α.).
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί έπειτα από

Αντάμωμα Σουλιωτών 2015 στα Πηγάδια

Για αύριο Παρασκευή, στις 9 το βράδυ,  είναι προγραμματισμένο το αντάμωμα των Σουλιωτών στα Πηγάδια Σουλίου. Την διασκέδαση την έχουν αναλάβει οι

Βράβευση σούπερ αθλητριών από τον Δήμο Φιλιατών

Βράβευση των παγκόσμιων αθλητριών Αλεξάνδρας Τσιάβου κωπηλασία και Αννας Λύκου τεχνική κολύμβηση, έγινε από τον Δήμαρχο Φιλιατών κ. Σπύρο Παππά παρουσία πλήθους κόσμου,την τετάρτη 19-08-2015 στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων.Ο κ. Σ.Παππάς επαίνεσε τις άριστες αθλήτριες και

Έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας

Έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου την Δευτέρα 24/08/2015 στις 11 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Ηγουμενίτσας "πάνθεον". Τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι τα εξής:

Καλημέρα


.