.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Αύριο η εκδήλωση τιμής και μνήμης για την μάχη της Μενίνας


Αύριο το πρωί θα τελεστεί το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αγωνιστών που έπεσαν υπέρ της πατρίδος στην μάχη της Μενίνας τον Αύγουστο του 1944, στις 17 και 18 του μήνα.
Η εκδήλωση τιμής και μνήμης θα

«Ξεσπιτώνεται» ο Αχέρων Καναλακίου

Ο ΠΑΣ Αχέρων δε θα μπορέσει να αγωνιστεί τελικώς στη φυσική του έδρα στο δημοτικό γήπεδο Καναλακίου στην επιστροφή του στη Γ΄ Εθνική.
Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr, οι απαραίτητες εργασίες που θα έπρεπε να γίνουν από τα αρμόδια όργανα στο γήπεδο, καθυστερούν και ενδεχομένως το Νοέμβριο, θα μπορέσει ο Αχέρων να φιλοξενηθεί στο «σπίτι» του, μπροστά στους φιλάθλους του.
Εκτός απροόπτου η ομάδα του Καναλακίου θα

Αυτοκίνητο μπούκαρε σε αυλή σπιτιού!!

Τροχαίο ατύχημα συνέβη τα ξημερώματα Σαββάτου στον επαρχιακό δρόμο Γλυκής - Καναλακίου, με κατεύθυνση προς Καναλάκι στο χωρίο Νάρκισσος.

Σύμφωνα με το Fanaripress.gr ο οδηγός του Ι Χ αυτοκινήτου

Καλημέρα


.