.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δήμο Ηγουμενίτσας 2015-2016


Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Ηγουμενίτσας  και το Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ηγουμενίτσας στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ για την εκπαιδευτική περίοδο 2015-2016.
Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να

Συνδιοργάνωση Επιμορφωτικών Σεμιναρίων (μη επιδοτούμενων) από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και την ΕΣΕΕ

Σας ενημερώνουμε ότι το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας σε συνεργασία με την ΕΣΕΕ, θα υλοποιήσει  δύο (2) προγράμματα ΠΔΒΕ για το πρόγραμμα των Οριζοντίων & Κοινωνικών Δεξιοτήτων, κατά την χρονική περίοδο του Οκτωβρίου 2015 στα κατωτέρω πεδία : 
1)      Θέματα Οικονομικού και Επιχειρησιακού Γραμματισμού
2)      Τεχνικές παρέμβασης στην λειτουργία της επιχείρησης και αντιμετώπιση της κρίσης και της αρνητικής οικονομικής συγκυρίας - Η λειτουργία της επιχείρησης στο περιβάλλον της Οικονομικής Κρίσης.

Τα προγράμματα θα  πραγματοποιούνται στο

Γιορτάζει σήμερα η Φιλιππιάδα - Οι Πυροσβέστες κράτησαν την εικόνα του Αγ. Βησσαρίωνα

Όπως κάθε χρόνο στις 15 Σεπτεμβρίου έτσι και σήμερα, πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στη μνήμη του προστάτη και πολιούχου της Φιλιππιάδας Αγίου Βησσαρίωνα.
Μετά την Δοξολογία ακολούθησε η Λιτάνευση της Εικόνας στους δρόμους της πόλης, την οποία φέτος κρατούσαν άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φιλιππιάδας.
Στην δοξολογία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος ενώ

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στην Ηγουμενίτσα

Συνελήφθησαν, σήμερα (15-09-2015) το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25 και 28 ετών, για

Κάλεσμα για συμμετοχή στην 13η πανελλήνια λαμπαδηδρομία συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών στο Καναλάκι

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών οργάνων Σώματος "ΕΛΠΙΣ" Φαναρίου Δήμου Πάργας, και η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Δήμου Πάργας, σας καλούν να συμμετάσχετε στην 13η  πανελλήνια λαμπαδηδρομία συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών, η οποία θα

Σύλληψη 62χρονου στην Πάργα, για παράνομη πρόσληψη και απασχόληση αλλοδαπού

Συνελήφθησαν, χθες (14-09-2015) αργά το βράδυ στην Πάργα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πρέβεζας,  ένας 62χρονος ημεδαπός και ένας 18χρονος υπήκοος Αλβανίας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης απασχόλησης αλλοδαπού και παράνομης εισόδου στη χώρα.
Συγκεκριμένα, ο

Καλημέρα


.