.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στον δήμο Πάργας

Δείτε  τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στον δήμο Πάργας:

Τι ψήφισαν οι δήμοι της Θεσπρωτίας

Δείτε αναλυτικά τι ψήφισαν στους τρεις δήμους της Θεσπρωτίας στους πίνακες που ακολουθούν:

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα των εκλογών σε Θεσπρωτία και Πρέβεζα

Η ροή των αποτελεσμάτων συνεχίζεται κανονικά, ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτος με την ΝΔ να έρχεται δεύτερη, οι ΑΝΕΛ κόντρα στις δημοσκοπήσεις μπαίνουν άνετα στην βουλή.
Δείτε στους νομούς Θεσπρωτίας και Πρέβεζας συνοπτικά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα:

Αλλάζει ο καιρός - Ερχονται καταιγίδες

Aλλάζει το σκηνικό του καιρού από σήμερα το βράδυ. Σύμφωνα με την πρόγνωση των μετεωρολόγων τις νυχτερινές ώρες, προς Δευτέρα, αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο και την δυτική Μακεδονία.

Τη Δευτέρα, βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να υποχωρήσει θυμίζοντας πως διανύουμε τον πρώτο φθινοπωρινό μήνα.

Για έντονα καιρικά φαινόμενα προειδοποιεί τους οδηγούς η "Εγνατία Οδός Α.Ε.":
Συστάσεις προς τους οδηγούς εν όψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται από σήμερα το βράδυ κάνει η “Εγνατία Οδός Α.Ε.”.

Σύμφωνα με

ΤΟ «ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ» ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΓΑΣ



Φέτος, το Σεπτέμβρη, ολοκληρώθηκε το «Θέατρο του Παραλόγου» που επικρατεί στην παραλία της Πάργας και πιο συγκεκριμένα, στην παραλία Μπροστά Κρυονέρι Πάργας.

Το σύντομο ιστορικό της περιοχής αυτής δηλώνει ότι, πριν 2 χρόνια, οι άδειες για τις ξαπλώστρες στη συγκεκριμένη παραλία (Μπροστά Κρυονέρι Πάργας) δίνονταν σε ιδιώτες κατόπιν δημοπρασίας. Ωστόσο, φέτος το καλοκαίρι, αυτό άλλαξε, χωρίς όμως να αντιμετωπιστεί αυτή η αλλαγή όπως θα έπρεπε και να υπάρξει σωστή ενημέρωση όλων των εμπλεκομένων.

Το αποτέλεσμα: επικράτησε «μεγάλος χαμός» καθ’ όλη τη διάρκεια της τόσο σημαντικής (πολυδιάστατα) τουριστικής σαιζόν, σε μια παραλία από τις πιο τουριστικές, όχι μόνο της περιοχής της Πάργας αλλά και της χώρας μας συνολικά.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι, ο τουρισμός της Πάργας ολοένα και

Αχέροντας: Μυθικό κάλλος


Τι κι αν η μυθολογία περιγράφει αρνητικά τη φυσιογνωμία του Αχέροντα! H πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική και μάλιστα η αρχαία προϊστορία του, δημιουργεί έναν τόνο μυστηρίου γύρω από αυτό το ποτάμι, με τις ανεξάντλητες φυσικές ομορφιές και τη δυνατότητα για πολλές δραστηριότητες. Σήμερα, το ποτάμι και η περιοχή γύρω από αυτό, μαγεύουν για τις ομορφιές τους και λόγω της παράδοσης και της περιβαλλοντικής αξίας τους, προσελκύουν πλήθος επισκεπτών από τις πηγές έως και τις εκβολές του ποταμού. Ο Αχέροντας είναι πολύ δημοφιλής προορισμός, για τους φυσιολάτρες και όχι μόνο, που θέλουν να συνδυάσουν την επαφή με τη φύση, με διάφορες δραστηριότητες, ενώ επίσης μπορεί να αποτελέσει ορμητήριο για εκδρομές στην Πάργα, τα Σύβοτα, την Παραμυθιά, το Νεκρομαντείο κ.ά.
Μετά τις  «Πηγές του Αχέροντα»  το ποτάμι σχηματίζει μαιάνδρους μήκους 2 χλμ σε μια μικρή κοιλάδα και

Σύλληψη απατεώνα που εξαπατούσε επιχειρηματίες στην Πρέβεζα

Συνελήφθη επιτήδειος, ο οποίος εξαπατούσε επιχειρηματίες στην πόλη της Πρέβεζας, υποδυόμενος συνεργάτη του Δήμου  
Εκμεταλλευόμενος την υποτιθέμενη ιδιότητά του, τους αποσπούσε χρηματικά ποσά με το πρόσχημα της διαφήμισης της επιχείρησής τους σε τουριστικό οδηγό
Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί έξι περιπτώσεις απάτης και απόπειρες απάτης ενώ εκτιμάται ότι ο συνολικός αριθμός των επιχειρηματιών που εξαπατήθηκαν είναι μεγαλύτερος
Τέλος στην εγκληματική δράση επιτηδείου, ο οποίος παρίστανε συνεργάτη του Δήμου Πρέβεζας προκειμένου να

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας από το ΑΤ Καναλακίου. Η κλοπή είχε δηλωθεί στην Παραμυθιά

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Καναλλακίου Πρέβεζας, υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για κλοπή.
Ειδικότερα, χθες (19-09-2015) το απόγευμα σε παραλιακή περιοχή της Πάργας, ο 22χρονος κατελήφθη να

Εντοπίστηκε "δάσος" κάναβης στο Θέμελο Πρέβεζας


Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, σε δασική περιοχή στο Θέμελο Πρέβεζας, φυτεία αποτελούμενη από διακόσια εξήντα τέσσερα (264) δενδρύλλια κάνναβης.
Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίστηκε σε πυκνή δασώδη περιοχή στο Θέμελο Πρέβεζας, στο

Καλημέρα



.