.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

48ωρο με έντονα καιρικά φαινόμενα

Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της Δυτικής, Κεντρικής και Βόρειας χώρας με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νότιους ανέμους.

Πιο αναλυτικά: 
• Iσχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν αύριο Σάββατο από τις μεσημβρινές ώρες στο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία.
• Την Κυριακή, τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα ΚΔΑΠ του δήμου Σουλίου

Αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα του δήμου Σουλίου το πρόγραμμα των ΚΔΑΠ με την επιφύλαξη της οριστικοποίησης του έπειτα από την συνάντηση των γονέων των παιδιών. Το πρόγραμμα είναι:

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου ο εορτασμός των 103 χρόνων από την απελευθέρωση της Φιλιππιάδας

Ήταν 12 Οκτωβρίου του 1912, όταν η Φιλιππιάδα αποτίναξε τον τουρκικό ζυγό και σήμερα είναι έτοιμη να γιορτάσει την 103η επέτειο από την απελευθέρωση.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις, τις οποίες διοργανώνει ο Δήμος Ζηρού, θα λάβουν χώρα στην Κεντρική Πλατεία της πόλης τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 7.00 το απόγευμα, ενώ σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν

Συνελήφθη 47χρονος ημεδαπός φυγόποινος στην Ηγουμενίτσα

Συνελήφθη, σήμερα (09-10-2015) το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Θεσπρωτίας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από σπίτι στη Γαλήνη Πρέβεζας

Εξιχνιάστηκε άμεσα από το Αστυνομικό Τμήμα Θεσπρωτικού Πρέβεζας, υπόθεση κλοπής από σπίτι που έγινε χθες (08-10-2015) το πρωί στη Γαλήνη Πρέβεζας και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου ημεδαπού.
Επίσης, η δικογραφία περιλαμβάνει και δύο ακόμα συνεργούς του 34χρονου, που αναζητούνται.
Συγκεκριμένα, μετά από

Παραδοσιακοί χοροί, άρχισαν οι εγγραφές στον πολιτιστικό και κοινωνικό σύλλογο "Ρένα Κώτσιου"

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους παραδοσιακούς χορούς που διοργανώνει ο πολιτιστικός και κοινωνικός σύλλογος "Ρένα Κώτσιου". Θα λειτουργήσουν τμήματα ενηλίκων και παιδικά. Πληροφορίες

Δυστυχώς ο Δημήτρης Μπάμπας δεν τα κατάφερε, συλλυπητήρια από τον δήμο Σουλίου

Ο Δημήτρης Μπάμπας μετά από μεγάλο και άνισο αγώνα δυστυχώς υπέκυψε στην ασθένεια του. Το περιοδικό Step εκφράζει την θλίψη του και την συμπαράσταση του στην οικογένεια του καθώς ο πόνος αυτές τις στιγμές είναι απέραντος.

Ο δήμος Σουλίου και το δημοτικό συμβούλιο με ανακοίνωση του εκφράζει και αυτό την συμπαράσταση στην οικογένεια. Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου Σουλίου είναι: 

(ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ ) Δείτε μέρος της λαογραφικής έκθεσης και τι δήλωσε η δήμαρχος Σουλίου για το Λάμποβο


Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι επισκέπτες περνάνε από το Λάμποβο δίνοντας ένα άλλο χρώμα στην πόλη. Εχθές οι επισκέπτες βρέθηκαν μπροστά σε εκπλήξεις καθώς υπήρχαν εκδηλώσεις που είχε διοργανώσει ο εμπορικός σύλλογος αλλά και προσφορά τυριών που έγιναν από γυναίκες του ΚΑΠΗ οι οποίες είχαν ντυθεί με παραδοσιακές στολές και μοίραζαν στους περαστικούς διάφορους τύπους τυριών που πρόσφεραν επαγγελματίες του δήμου.
Παράλληλα δίπλα από το περίπτερο του δήμου υπάρχει λαογραφική έκθεση από το Φιλοπρόοδο όμιλο Πολύδροσου με αντικείμενα που αφορούσαν τη ζύγιση και μέτρηση υλικών, τα παλαιότερα χρόνια  με τίτλο «Παλιά διλήμματα οκά ή κιλό / πήχυς ή μέτρο ….και το  φόρτωμα των βαρών». Εντωμεταξύ η δήμαρχος Σουλίου, η οποία ήταν στο περίπτερο του δήμου έκανε δηλώσεις για το Λάμποβο.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε η δήμαρχος καθώς και μέρος της λαογραφικής έκθεσης:

Καλημέρα


Ζούμπα και λαϊκοδημοτική βραδιά στο Λάμποβο (ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ)


Ενώ χιλιάδες ανθρώπων επισκέπτονται το Λάμποβο, οι εκπλήξεις δεν λείπουν. Ο εμπορικός σύλλογος Παραμυθιάς διοργάνωσε 2 εκδηλώσεις για την Πέμπτη και ο χώρος γέμισε με νότες και χορό. Ζούμπα αρχικά στον πεζόδρομο και λαϊκοδημοτική βραδιά λίγο αργότερα πάνω από την λαϊκή.





.