.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση των μανιταριών στο Πολύδροσο (ΒΙΝΤΕΟ και Φωτογραφίες)

Μια πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα παρουσίαση έγινε σήμερα το πρωί στο Πολύδροσο σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο δραστήριος Φιλοπρόοδος Σύλλογος Πολύδροσου. Η παρουσίαση αφορούσε τα μανιτάρια, όπου εκατοντάδες είδη βρίσκονται στην γύρω περιοχή.

Μετά την παρουσίαση των μανιταριών και την αξία τους θρεπτική και οικονομική, οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν διάφορες συνταγές που είχαν ετοιμαστεί από νοικοκυρές του χωριού υπό τους ήχους του κλαρίνου και του ντεφιού.
Στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Σουλίου Δημήτρης Σακαρέλης, ο πρόεδρος του ΦΟΠ Νίκος Γώγος, αντιδήμαρχοι, σύμβουλοι, κ.α.
Πριν την παρουσίαση των μανιταριών έγινε ξενάγηση στο μουσείο του Πολύδροσου, το οποίο είναι το πρώτο που ιδρύθηκε στον δήμο Σουλίου.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την εκδήλωση:

Με επιτυχία η εκδήλωση "Ανεβαίνοντας στην Χιονίστρα" του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ελαταριάς “Η Λαμπανίτσα"

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "Ανεβαίνοντας στην Χιονίστρα" που 

διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελαταριάς “Η Λαμπανίτσα", με την συμμετοχή των 

Ορειβατικών Συλλόγων, της Ηγουμενίτσας (ΕΟΣΗ) , των Ιωαννίνων, καθώς επίσης του 

Ναυτικού Ομίλου Ηγουμενίτσας και ελεύθερων πεζοπόρων. Με τη εκδήλωση αυτή δόθηκε 

ένα

Το Προδρόμι οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας

Ο ΑΟ Προδρομίου διατηρεί το αήττητο στην Α2, αφού την Κυριακή επικράτησε με 7-1 (2-0 ημίχρονο) της Πλαταριάς για την 3η αγωνιστική και δείχνει από νωρίς ότι θα πρωταγωνιστήσει στη διεκδίκηση της ανόδου στην Α1. Οι γηπεδούχοι ήταν

Της ισοπαλίας για Θεσπρωτό, Εθνικό Φιλιππιάδας και ΠΑΣ Αχέρων

Πήρε τον βαθμό εκτός έδρας ο Θεσπρωτός
Η ομάδα της Θεσπρωτίας κατάφερε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Πιερικό που στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε για την νίκη, όμως ο Θεσπρωτός κατάφερε να αντέξει. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Θεσπρωτίας ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. 
Λευκή ισοπαλία στο Καναλάκι ανάμεσα σε ΠΑΣ Αχέρων και Δωτιέα Αγιάς.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε

Κατάταξη στο 2ο έτος Ειδικοτήτων του Δ.ΙΕΚ Ηγ/τσας αποφοίτων ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΤΕΛ, ΤΕΕ B’ κύκλου και ΕΠΛ

Το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας, για το σπουδαστικό έτος 2015-2016, καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους σπουδαστές οι οποίοι είναι απόφοιτοι ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΤΕΛ, ΤΕΕ B’ κύκλου και ΕΠΛ  να υποβάλλουν αίτηση κατάταξης σε συναφείς ειδικότητες του Δ.ΙΕΚ,  να εγγραφούν και να φοιτήσουν απευθείας στο 2ο έτος (Γ’ εξάμηνο) σπουδών.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος αφορά τις εξής ειδικότητες του Δ.ΙΕΚ Ηγ/τσας που λειτουργούν ήδη στο Γ΄ Εξάμηνο σπουδών:

Άρης Τσίπης: ο μόνος Έλληνας στους 100 πρώτους στον μαραθώνιο του Αμστερνταμ. Διαβάστε τι έγραψε ο ίδιος στο facebook

Ο Άρης Τσίπης με χρόνο των 2 ωρών 35' 12" ήταν ο μόνος Έλληνας που τερμάτισε μέσα στους πρώτους 100, ήταν 45ος, στον  Μαραθώνιο του Άμστερνταμ.  Ο αθλητής από το Προδρόμι είχε

Τροχαίο στην Εγνατία Οδό

Ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο, στην Εγνατία Οδό,λίγα μέτρα μετά τα διόδια Δροσοχωρίου Ιωαννίνων.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,αυτοκίνητο κατά

Καλημέρα



.