.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες πριν λίγο στον δρόμο Σαγιάδα - Μαυρομάτι (+ΦΩΤΟ)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 20.00 το βράδυ της Τετάρτης, στον δρόμο Σαγιάδα - Μαυρομάτι, λίγο μετά από την παραλία Κεραμίδι.

ΙΧ αυτοκίνητο, που κατευθυνόταν από την Αθήνα προς

Δημόσιες ευχαριστίες από το Σούλι Παραμυθιάς προς χορηγούς

Το Δ.Σ. του ΑΠ.Σ. Σούλι Παραμυθιάς ευχαριστεί δημόσια, ειλικρινά και θερμά τους χορηγούς της ομάδος μας και συμπατριώτες μας επαγγελματίες αδερφούς Γεώργιο και Κων/νο Βέρμπη, καθώς και τον Γεώργιο Πάκο για την ευγενή χορηγία υψηλής ποιότητας και προέλευσης αθλητικού υλικού για την κάλυψη των αναγκών του σωματείου μας.
Η παραπάνω ευγενής χειρονομία τους αποδεικνύει έμπρακτα ότι ακόμα και σε εποχές δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας το

Μέχρι την Πέμπτη η εξόφληση του 4ου διμήνου ΟΑΕΕ για παραμονή στην ρύθμιση

Προς ασφαλισµένους µε ρύθµιση ληξιπρόθεσµων οφειλών
Ασφαλισµένοι που έχουν καταβάλει όλες τις απαιτητές δόσεις οποιασδήποτε ρύθµισης και δεν έχουν καταβάλει την εισφορά 4ου διµήνου 2015, µπορούν να την εξοφλήσουν έως την Πέµπτη 29.10.2015 και

Γιώργος Καλόγηρος: Θέλω να έχω πλήρη γνώση των θεμάτων της Παραμυθιάς

Πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος της ΔΚ Παραμυθιάς Γεώργιος Καλόγηρος ανακοίνωσε ότι θα συναντά τους δημότες της Παραμυθιάς κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, στο Δημαρχείο. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται από τις 09:00 μέχρι 14:00.
Το blog stepperiodiko.blogspot.gr επικοινώνησε με τον κύριο Καλόγηρο και ως αποτέλεσμα είχαμε την συνέντευξη που ακολουθεί:

Δήμος Σουλίου: Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής»

Σας ενημερώνουμε πως ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και οι σχετικοί πίνακες των αιτήσεων ( εγκριθέντων-απορριφθέντων ) των δυνητικά ωφελούμενων του επιχειρησιακού προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ” , το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)
Κατεβάστε τα αποτελέσματα από εδω.
Από την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 έως και την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 , θα

.