.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Άνοιξε ο δρόμος για την κατασκευή του αποχετευτικού συστήματος της Παραμυθιάς-Υπεγράφη η προέγκριση σύμβασης του έργου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του βουλευτή Θεσπρωτίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Μάριου Κάτση, υπεγράφη η προέγκριση σύμβασης έργου για το αποχετευτικό της Παραμυθιάς. Μένει βέβαια να υλοποιηθεί... Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Ένα 13χρονο παιδί στα χνάρια του Σπύρου Μουσελίμη!

Ένας 13χρονος μαθητής Γυμνασίου στα χνάρια του Σπύρου Μουσελίμη, του 
αείμνηστου δασκάλου που εξερεύνησε τη Θεσπρωτική γη, δημιουργεί το δικό του 
Μουσείο, στο κατώι του σπιτιού του, σε ένα χωριό της Θεσπρωτίας. Αντικείμενα που χρονολογούνται έως και 200 χρόνια πίσω, συλλέχθηκαν από το νεαρό παιδί και

Aρχίζει η απογραφή των εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων


Από 1 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι ετήσιες απογραφές ζωικού κεφαλαίου των εκμεταλλεύσεων αιγοπροβάτων για το έτος 2015. 

Από τη φετινή χρονιά, η κοινοποίηση της ετήσιας απογραφής γίνεται είτε με προσέλευση των κτηνοτρόφων στην Κτηνιατρική Υπηρεσία (Για την Π.Ε. Ιωαννίνων κτίριο περιφέρειας – γραφείο 100- στις άλλες Π.Ε. στα κατά τόπους γραφεία), με το

Ηπειρωτικές επιχειρήσεις κάνουν "άνοιγμα" στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας



Η Περιφέρεια Ηπείρου, συνεχίζει τις πρωτοβουλίες της για την προώθηση του εξωστρεφούς προσανατολισμού των Ηπειρωτικών επιχειρήσεων.
Μετά την επιτυχημένη παρουσία και συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Anuga της Κολωνίας, ήδη προετοιμάζεται η συμμετοχή της Περιφέρειας, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, στην έκθεση "Foodex Saudi" που θα πραγματοποιηθεί στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, από 17 έως 20 Νοεμβρίου.
Πρόκειται για την πρώτη οργανωμένη προσπάθεια από

Δημόσιος θηλασμός στην Ηγουμενίτσα

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, διοργανώνει τον 6ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 40 πόλεις της Ελλάδας!


Για την Θεσπρωτία τη διοργάνωση έχει αναλάβει για 2η συνεχή χρονιά, η ομάδα

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ : Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας
(https://www.facebook.com/groups/thesprotia.thilasmos)

και σας προσκαλεί την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 και ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ στην Ηγουμενίτσα, σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό!
Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και

Χωρίς πλοία για Κέρκυρα την Δευτέρα και την Τρίτη

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με το από 25/10/2015 Δελτίο Τύπου, το Σωματείο Μηχανικών και Κατωτέρων Πληρωμάτων M/S και Π/Θ Κοντινών Αποστάσεων «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ» θα συμμετάσχει στην απεργία της Π.Ν.Ο. με 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση την Δευτέρα 02 Νοεμβρίου 2015 με

Μία ακόμα επιτυχημένη επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας στα Σκόπια

Μία ακόμα επιτυχημένη επιχειρηματική αποστολή πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στα Σκόπια στις 13 και 14 Οκτωβρίου.

Στην αποστολή συμμετείχαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας κ. Αλέκος Πάσχος συνοδεύοντας 3 επιχειρηματίες του πρωτογενή τομέα.

Δύο με συσκευαστήριο φρούτων, τον κ. Μηνά Γκίκα και τον κ. Γιώργο Μάντο, και

Συνελήφθη 75χρονος επιδειξίας στα Ιωάννινα

Συνελήφθη, χθες (28-10-2015) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 75χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σκανδάλου με

Καλημέρα


Μήνυμα του βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση για την 28η Οκτωβρίου

Η 28η Οκτωβρίου είναι μία ημέρα μνήμης. To Έπος του ‘40 και η Εθνική Αντίσταση, αποτελούν φάρους, που μας υποδεικνύουν ότι όταν ο Λαός ενωμένος και αποφασισμένος επιλέγει να παλέψει για την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία του, κανένας εχθρός δε μπορεί να τον σταματήσει. Όσο ισχυρός κι αν είναι.
Σήμερα που η πατρίδα μας δοκιμάζεται από

Πάργα:Παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2015 (φωτογραφίες)

Δείτε φωτογραφίες από την μαθητική παρέλαση στην Πάργα.

.