.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Δείτε το πρόγραμμα της Γ΄Εθνικής γυναικείου ποδοσφαίρου στον όμιλο των Αμαζόνων

φωτο αρχείου
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την Γ΄Εθνική γυναικείου ποδοσφαίρου. Στον 2ο όμιλο συμμετέχει και η ομάδα της Παραμυθιάς Αμαζόνες 2008. Η ομάδα των Αμαζόνων ξεκίνησε την προετοιμασία με αρκετές ελλείψεις αλλά στην πορεία ενισχύθηκε με πολλές παίκτριες και με νέο προπονητή στοχεύοντας σε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και στο χτίσιμο ενός αξιόπιστου συνόλου.
Το πρόγραμμα των αγώνων είναι:

Έκλεψαν 6 δίκυκλα σε δύο μέρες στην Θεσπρωτία

Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, έξι κλοπές δικύκλων, που έγιναν σε περιοχές της Θεσπρωτίας, κατά το τελευταίο διήμερο.
Ειδικότερα, συνελήφθησαν για τη συμμετοχή τους σε αυτές, κατόπιν

Έριξαν κρεολίνη στο Τεχνικό Λύκειο στη Φιλιππιάδα- στο κέντρο υγείας μαθήτρια

Μεγάλη είναι η αναστάτωση που έχει προκληθεί από το πρωί, στο Τεχνικό Λύκειο της Φιλιππιάδας.
Όντας το σχολείο σε λειτουργία, κάποιοι πέταξαν κρεολίνη, πιθανότατα σε μορφή σπρέι.
Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα και μία μαθήτρια να μεταφερθεί με αναπνευστικά προβλήματα στο Κέντρο Υγείας.
Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση από

Η αστυνομία της περιφέρειας Ηπείρου συμβουλεύει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην πέσουμε θύματα απάτης

Με αφορμή περιστατικά απόπειρων εξαπάτησης πολιτών, στην Περιφέρειά μας, από επιτήδειους που επικοινωνούν τηλεφωνικά με άτομα, κυρίως τρίτης ηλικίας και προσπαθούν να τους αποσπάσουν χρήματα, με το πρόσχημα ότι συγγενικό τους πρόσωπο έχει εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα, κρατείται σε Αστυνομικές Υπηρεσίες και χρειάζεται μεγάλο χρηματικό ποσό, προκειμένου να απαλλαγεί από τις κατηγορίες, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου συνιστά:

Τροχαίο πριν λίγο στα διόδια της Εγνατίας μετά την έξοδο στη Τύρια

Τροχαίο έγινε πριν λίγα λεπτά στην Εγνατία μετά τα διόδια στο ρεύμα προς στα Ιωάννινα, όπου για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα το ένα από αυτά να καταλήξει

Ο Σύλλογος Γεωπόνων Θεσπρωτίας για τον αγώνα των αγροτών

Πρόσφατα μας τέθηκε το ερώτημα αν ο Σύλλογος θα συνδράμει στον αγώνα των διεκδικήσεων των αγροτών και κτηνοτρόφων. Με αφορμή την πρόσκληση αυτή μας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουμε την πάγια και αμέριστη υποστήριξη στον αγροτικό τομέα, εξίσου με το γεωτεχνικό τον οποίο τοπικά εκπροσωπούμε.
Εξ αρχής προσβλέπουμε θετικά οποιαδήποτε μορφή διεκδίκησης έχει αιτιολογημένες θέσεις, τεκμηριωμένες αντιπροτάσεις και κατανοεί πέραν των δικαιωμάτων και τις υποχρεώσεις που εκπορεύονται από τη συνύπαρξη όλων μας.
Οφείλουμε περαιτέρω να είμαστε ακριβείς, συγκεκριμένοι και

Εκδήλωση - συζήτηση για θέματα αγροτιάς με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Γλυκή

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για τα προβλήματα της αγροτιάς. Η ανακοίνωση είναι:
"Σας ενημερώνουμε ότι αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας με τον Νίκο Παπαδόπουλο (αγρότη, επί σειρά  ετών συνδικαλιστή) μέλος του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης  και της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα βουλευτή Ν. Λάρισας, θα συναντηθεί με αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού μας την ερχόμενη Κυριακή.   
Πιο συγκεκριμένα στη Γλυκή

Δυνατό μήνυμα για τον δημόσιο θηλασμό με την συμβολή του φωτογράφου Αντώνη Παπαλάμπρου

Στα πλαίσια της εβδομάδας εορτασμού του μητρικού θηλασμού, η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας του Νομού Θεσπρωτίας, εκτός από την συμμετοχή της στον 6ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό, έκανε και μια δράση για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, ενάντια στο ταμπού για τον δημόσιο θηλασμό.
Με την καθοριστική συμβολή του φωτογράφου Παπαλάμπρου Αντώνη, αποτυπώθηκε σε

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ - Ποιος ήταν ο Αγ. Αναστάσιος

Την Τετάρτη 18ην Νοεμβρίου 2015 τελούμεν την πανήγυριν Του Αγίου ενδόξου μάρτυρος ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ του εκ Παραμυθίας καθ΄ ην πανηγυρίζει ο εν Σιαμετίοις Παραμυθίας Ιερός Ναός. 
Την Τρίτη 17ην Νοεμβρίου εσπέρας και ώραν 5.30 μ.μ. θα

Τελικά τι ήταν το μυστήριο θαλάσσιο τέρας στην Πάργα;

Μία φωτογραφία που τράβηξε από τις διακοπές του στην Πάργα ένας Σκοτσέζος τουρίστας και στην συνέχεια την ανέβασε στο facebook έχει γίνει ένα από τα πιο διαδεδομένα viral της τελευταίας εβδομάδας σε όλο τον κόσμο.
Έγινε είδηση στο Fox News το οποίο συνομίλησε με τον Harvey Robertson που τράβηξε την φωτογραφία και στην συνέχεια ωκεανολόγοι, ειδικοί, και «κυνηγοί τεράτων» ανέλαβαν να λύσουν το μυστήριο. 
Αρκετές ανατρεπτικές εικασίες έγιναν, με καλύτερη αυτή που θέλει να είναι ο καρπός του έρωτα ενός ιπποπόταμου με κροκόδειλο, όμως

Καλημέρα


.