.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών στον δήμο Ηγουμενίτσας

Η Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας ενημερώνει τους πολίτες ότι:
·        την ΤΕΤΑΡΤΗ 11/11/2015 από τις 08:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ. λόγω συντήρησης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στον οικισμό ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ θα διακοπεί η υδροδότηση σε όλη την περιοχή
·        την ΤΕΤΑΡΤΗ 11/11/2015 από τις 10:00 π.μ. έως τις 02:00 μ.μ., λόγω συντήρησης του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης θα

Νέα οδικά έργα προωθεί η Περιφέρεια Ηπείρου

Νέα οδικά έργα - καθώς και ένα που αφορά αποκατάσταση θρησκευτικού μνημείου- προωθούνται προς υλοποίηση από την Περιφέρεια Ηπείρου, στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες.
Συγκεκριμένα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, αναδείχθηκαν ανάδοχοι τα εξής:
 «Συντήρηση κόμβου Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας προς Αμμουδιά», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ. Ανάδοχος: η Κ/ΞΙΑ Γ. ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ- Ι.ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ.
 «Τεχνικά έργα κατασκευής βραχοπαγίδων με φράκτες ανάσχεσης βροχοπτώσεων ανάντη πρανούς του τμήματος Πάργα-Ανθούσα της 5ης επαρχιακής οδού Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ. Ανάδοχος: ΟΡΡΑΟΝ ΑΤΕ.
 «Αποκατάσταση ζημιών στο επαρχιακό δίκτυο Δήμου Φιλιατών από Γολά-Κοκκινιά-Μαλούνι-Κεραμίτσα» Π.Ε. Θεσπρωτίας, προϋπολογισμού 246.000 ευρώ, Ανάδοχος: ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε.
 «Βελτίωση & αποκατάσταση οδού από

Καταδίωξη φορτηγού στην Γέφυρα Καλογήρου – Πέταξε τα ναρκωτικά από το παράθυρο

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 48χρονος, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στην Εθνική Οδό Πρέβεζας – Ιωαννίνων, στην περιοχή της Γέφυρας Καλογήρου, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ένα άτομο και επιχείρησαν να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.
Ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε στο

Δήλωση ενδιαφέροντος για τη χορήγηση αδειών φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου

Εν όψει της επιλογής κριτηρίων χορήγησης αδειών φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το έτος 2016, σύμφωνα με τον ΚΑΝ. (ΕΕ)1308/2013, καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί να υποβάλουν δήλωση ενδιαφέροντος για τη χορήγηση των αδειών αυτών.
Οι δηλώσεις θα υποβληθούν την χρονική περίοδο από 15 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2015 και θα περιέχουν τα

Κακόβουλο λογισμικό "χρησιμοποιεί" κατά το δοκούν το κινητό μας

Ενημέρωση από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού  Εγκλήματος σχετικά με κακόβουλο λογισμικό, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίσθηκε  ιστοσελίδα, στην οποία είναι διαθέσιμο λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας με ειδικού τύπου λειτουργικό. Το λογισμικό της ιστοσελίδας αποτελεί ένα από τα πιο πρόσφατα εργαλεία, που εμφανίστηκε στην

Τι ισχύει για το υπαίθριο στάσιμο εμπόριο

Ο δήμος Ηγουμενίτσας με ανακοίνωση του ενημερώνει για το τι ισχύει για το υπαίθριο στάσιμο εμπόριο.
"Γνωστοποίηση στοιχείων που αφορούν το υπαίθριο στάσιμο εμπόριο    (Ν.4264/2014)
Σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 22 του Ν. 4264/14 ( ΦΕΚ 118/15-5-2014  τεύχος Α ) άδεια άσκησης  δραστηριότητας πωλητή υπαίθριου στάσιμου ή πλανόδιου εμπορίου δικαιούνται φυσικά πρόσωπα τα οποία είναι άνεργα και δεν κατέχουν τα ίδια, ο/η σύζυγος ή τα τέκνα αυτών άλλη διοικητική άδεια άσκησης βιοποριστικού επαγγέλματος.
Το υπαίθριο στάσιμο εμπόριο διεξάγεται

Σε περιοχή της Παραμυθιάς άφησε την τελευταία του πνοή ένας 52χρονος

Την τελευταία του πνοή στο κυνήγι άφησε ένας άντρας 52 ετών από το Σκεπαστό  Πρεβέζης. 
Ο άτυχος άντρας, με καταγωγή από το Σκεπαστό, είχε βγει για κυνήγι σε περιοχή της Παραμυθιάς, με τον πατέρα του. 
Κάποια στιγμή

"Η γέφυρα της Ζωής", κυκλοφορία νέου βιβλίου, της Κατερίνας Ντάση

 Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο λογοτεχνικό  βιβλίο, της Κατερίνας Ντάση από τις εκδόσεις Εντύπωσις.
Ο  τίτλος του   είναι “Η γέφυρα της Ζωής”  και η πλοκή της ιστορίας  κινείται  ανάμεσα στον μύθο και την πραγματικότητα, η οποία πλοκή εμπλουτίζεται με την εξαίρετη εικονογράφηση της Μαρίας Σινάνογλου.
Και το ταξίδι   στη γέφυρα της Ζωής αρχίζει! Έχοντας ως στόχο να μεταδώσει σε μια μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα  την αξία του εθελοντισμού, της εθελοντικής συνείδησης, της αλληλεγγύης,  κυρίως όμως της εθελοντικής προσφοράς αίματος που φτάνει να γίνεται η γέφυρα της ζωής όταν ο συνάνθρωπός μας  έχει ανάγκη από  μία φιάλη αίμα.
Ο τίτλος και μόνο προσδίδει και τον λόγο που γράφτηκε το παρόν βιβλίο, καθώς μία γέφυρα στήθηκε για να σωθεί  μια ανθρώπινη ζωή.
Με γλαφυρό τρόπο απαντώνται μια σειρά από

Καλημέρα


.