.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Επεισόδια στην Καλαμπάκα με φιλάθλους του Ολυμπιακού από την Ηγουμενίτσα

Πανικός επικράτησε στο κέντρο της Καλαμπάκας, καθώς οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν άγρια συμπλοκή με οπαδούς άλλων ομάδων, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές στα καταστήματα της οδού Τρικάλων. 

Η ένταση ξεκίνησε, όταν οι φίλοι των "ερυθρολεύκων" από την Ηγουμενίτσα, οι οποίοι

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα επί της νέας παραλιακής οδού στην Ηγουμενίτσα, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 77χρονος συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 64χρονος. 

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες ΠΡΩΤΕΑΣ 2015

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα από τον σύλλογο μας ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ οι αγώνες ΠΡΩΤΕΑΣ 2015 σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και το Δήμο Ηγουμενίτσας .Στους αγώνες συμμετείχαν 500 αθλητές από συλλόγους της Ηπείρου και της Κέρκυρας (ΓΣ ΠΡΩΤΕΑΣ , ΑΓΣΙ ,ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΟΣ Γ.Σ , ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ , ΗΡΑΚΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ , ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ,ΑΟ
ΚΕΡΚΥΡΑΣ ,ΑΟ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ , ΑΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ , ΣΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ , ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ) και με κατατάμεστες τις εξέδρες του Δημοτικού ΣταδίουΗγουμενίτσας .
Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές -τριες ηλικίας από 5 ετών έως 15 ετών και σημειώθηκαν αξιόλογες επιδόσεις .
Στους αγώνες παρευρέθηκαν οι βουλευτές του νομού Θεσπρωτίας κ Κάτσης και κ Γιόγιακας καθώς και ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ κ Μάμαλης .
Το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ ΠΡΩΤΕΑ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στους

Με λευκή ισοπαλία το Προδρόμι μόνο στην κορυφή της βαθμολογίας

Το  Προδρόμι με την λευκή ισοπαλία που πήρε εκτός έδρας ( σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο) από τον Ατρόμητο Σαγιάδας έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 4 βαθμούς περισσότερους από τον ΑΣ Συβότων που έχει όμως έναν αγώνα λιγότερο. Τα Σύβοτα νίκησαν σήμερα τον ΠΑΣ Ηγουμενίτσας με 2-1. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της σημερινής αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία είναι:

Γ΄Εθνική, 2ος Όμιλος: Νίκη εκτός ο Θεσπρωτός, ισοπαλία ο ΠΑΣ Αχέρων. Πρωτοπόρος ο ΑΕ Καραϊσκάκης

Όπως ήταν αναμενόμενο ο πρωτοπόρος ΑΕ Καραϊσκάκης κέρδισε εντός έδρας 4-1 τον Αχιλλέα Νεοκαισαρείας και παρέμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου. Ο Θεσπρωτός στα τελευταία λεπτά κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης κερδίζοντας εκτός έδρας τον Οπούντιο Μαρτίνου. Ο ΠΑΣ Αχέρων πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Τύρναβο αφού στο 94΄ ο Καραπιπέρης απέκρουσε πέναλτι!!!  Δείτε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία:

Σε έξαρση βρίσκεται το φαινόμενο της λαθροϋλοτομίας στην Ήπειρo

Γράφει η Μαίρη Τζώρα
Σε έξαρση βρίσκεται το φαινόμενο της λαθροϋλοτομίας στην Ήπειρο, καθώς ο χειμώνας πλησιάζει. Τα περιστατικά παράνομης κοπής δένδρων ξεκινούν τον Σεπτέμβριο, σταδιακά αυξάνονται τον Οκτώβριο και κορυφώνονται τον Νοέμβριο.Η υπόθεση απασχολεί έντονα τις Δασικές Υπηρεσίες, ειδικότερα από το 2010, επισημάνει ο προϊστάμενος του Δασαρχείου Μετσόβου, Ευάγγελος Σιούτας. Εκτιμά πως το

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πρέβεζα

Προχθές (13-11-2015)  το πρωί στην Πρέβεζα, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ. δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 62χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα να

Σύλληψη τριών ατόμων στην Ηγουμενίτσα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (14-11-2015) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο αστυνομικών περιπολιών που διενεργούν, τρία άτομα, έπειτα από μεταξύ τους αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών.
Πρόκειται για

Ειδικό βραβείο στο περίπτερο της Ηπείρου από την ΔΕΘ για τη συνολική εικόνα στην έκθεση τουρισμού PHILOXENIA

Την συνολική εικόνα, την παρουσίαση του υλικού της και κυρίως την επικοινωνιακή τακτική της Περιφέρειας Ηπείρου που συμμετείχε με κοινό περίπτερο και των τεσσάρων Νομών, επιβράβευσε η ΔΕΘ με ειδικό βραβείο που απονεμήθηκε το Σάββατο το απόγευμα .
Μαζική, ενωτική και πολυάνθρωπη ήταν η παρουσία της Πρέβεζας που μάλιστα έκανε ξεχωριστή παρουσίαση σε

Δήλωση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας, με αφορμή τα δραματικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο Παρίσι

O Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννης Λώλος, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση με αφορμή τα δραματικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο Παρίσι: 

Η 13η Νοέμβρη έχει σφραγιστεί με το τραγικό συμβάν της τρομοκρατικής επίθεσης στο ναό της δημοκρατίας και του πολιτισμού, τη Γαλλία. Δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τα θύματα της τρομοκρατικής αυτής ενέργειάς και

Και η δήμαρχος Σουλίου στην έκθεση Philoxenia


Στην πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής ισότητας της ΚΕΔΕ παρευρέθηκε η Δήμαρχος Σουλίου το Σάββατο 14/11/2015 στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια επισκέφτηκε την έκθεση Philoxenia και

Καλημέρα



.