.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Βροχές από το Σαββατοκύριακο στην Ήπειρο

Μετά από σχεδόν ένα  μήνα ανομβρίας, ο καιρός στην περιοχή μας το Σαββατοκύριακο 21-22/11 αναμένεται να παρουσιάσει μεταβολή.
Από την Πέμπτη το βράδυ οι νεφώσεις σταδιακά και από τα δυτικά θα αυξάνονται, ενώ οι πρώτες τοπικές βροχές αναμένονται το βράδυ της Παρασκευής, ξημερώματα Σαββάτου, κυρίως στα βορειοδυτικά τμήμα (Β. Ιόνιο και Θεσπρωτία).
Έως και το απόγευμα του Σαββάτου βροχοπτώσεις θα

Ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου μεγάλο μέρος της αποκατάστασης του Θεάτρου της Νικόπολης

Ένα σημαντικό έργο προστασίας, συντήρησης και αποκατάστασης του Μεγάλου Θεάτρου της Νικόπολης διενεργείται και ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου 2015 από την Επιστημονική Επιτροπή Νικόπολης-Διεύθυνση Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.

Στο πλαίσιο του έργου του ΕΣΠΑ «Προστασία, συντήρηση και αποκατάσταση Μεγάλου Θεάτρου Νικόπολης (Α΄ Φάση)», πραγματοποιείται από το 2013 πολυσχιδές έργο στο ρωμαϊκό Θέατρο της Νικόπολης, ένα από τα

«Κλείδωσαν» τα νέα τέλη κυκλοφορίας

Ακριβότερα Τέλη Κυκλοφορίας για περίπου 1,8 εκατ. ιδιοκτήτες ΙΧ και φθηνότερα για 1,7 εκατ. ιδιοκτήτες οχημάτων προβλέπει το τελικό σχέδιο του οικονομικού επιτελείου επιβεβαιώνοντας το το ρεπορτάζ του Enikonomia στις 11 Νοεμβρίου που έκανε λόγο τέλη Κυκλοφορίας πολλών «ταχυτήτων».

Το Enikonomia παρουσιάζει τους τελικούς συντελεστές που αποφάσισε το οικονομικό επιτελείο για τα αυτοκίνητα που έχουν ταξινομηθεί για πρώτη φορά μετά την 1η Νοεμβρίου 2010 βάση του οποίου μειώνεται στα 90 γρ. CO2 το όριο για τα Μηδενικά Τέλη ενώ παράλληλα αποφασίστηκε να διατηρηθεί στα ίδια επίπεδα και ο συνετελεστής 0,9 ευρώ ανά γραμμάριο CO2 στα ΙΧ με εκπομπές από 101 έως και 120 γρ. CO2.

Ειδικότερα το οικονομικό επιτελείο αποφάσισε να

Σημαντική ανατροπή στα πεντάμηνα υπέρ των εργαζόμενων

Διαβάστε στο Stepperiodiko.blogspot.gr σε λίγο μια σημαντική ανατροπή στο πλαίσιο λειτουργίας της κοινωφελούς εργασίας, στα γνωστά μας πεντάμηνα.
Η ανατροπή αυτή

Συνελήφθη 44χρονος στην Ηγουμενίτσα για μεταφορά τριών παράνομων μεταναστών

Συνελήφθη, χθες (16-11-2015) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Θεσπρωτίας, ένας 44χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά τριών παράνομων μεταναστών.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το

Τροχαίο με τραυματισμό στην Εθνική οδό Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας

Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε στην Εθνική οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα στη θέση Φραξύλα, την Τρίτη 17 Νοέμβρη και ώρα 10.50 περίπου. 
 
Το τροχαίο προκλήθηκε ύστερα από

Μήνυμα του Μάριου Κάτση για την Επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης με αφορμή την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Σαράντα δύο χρόνια συμπληρώνονται από την επέτειο της μεγάλης εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Σαράντα δύο χρόνια που η νεολαία έδωσε ένα

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελαταριάς ευχαριστεί τον Δήμο Σουλίου


Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ελαταριάς θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τον Δήμο Σουλίου που διέθεσε τα απαραίτητα κονδύλια για την πραγματοποίηση του έργου αντικατάστασης της στέγης του Σχολείου το όποιο ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Μία ενέργεια που

Η δήμαρχος Σουλίου για την 17η Νοεμβρίου

Η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση δήλωσε για την 17η Νοεμβρίου:

Η 17η Νοέμβρη σηματοδοτεί για την Ελληνική ιστορία μια ημέρα μνήμης και τιμής για όσους αγωνίστηκαν για την κατάκτηση της Δημοκρατίας. Πρωταγωνιστής, η νεολαία μας που αποτέλεσε φωτεινό παράδειγμα για

Καλημέρα


.