.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η ημερίδα για το ιστορικό μονοπάτι προς τον Άγιο Αρσένιο (ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ)


Με κεντρικό σύνθημα "Ενας τόπος, πολλές ιστορίες" πραγματοποιήθηκε σήμερα η ημερίδα με θέμα την ενημέρωση για το πέρας του έργου "Ανάδειξη - Βελτίωση του Ιστορικού Μονοπατιού προς τον Άγιο Αρσένιο".
Το μεγάλο στοίχημα για τον δήμο Σουλίου είναι να καταφέρει να "εκμεταλλευτεί" τουριστικά τα μοναδικά πλεονεκτήματα που διαθέτει σε φυσικές ομορφιές, σε μνημεία, σε αρχαιολογικούς χώρους παράλληλα με την προνομιακή θέση κοντά σε κέντρα τουρισμού όπως η Πάργα αλλά και η μικρή απόσταση από τις πρωτεύουσες των νομών της Ηπείρου και από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Σε αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και το μονοπάτι που οδηγεί στον Άγιο Αρσένιο.
Στην Ημερίδα χαιρέτισαν η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση και ο υπεύθυνος τουριστικής ανάπτυξης Λώλος Δημήτριος καθώς και ο ηγούμενος της Μονής Γηρομερίου Μεθόδιος.  Ομιλητές ήταν ο πρόεδρος του Κέντρου ιστορικών μελετών Θεσπρωτίας Μιχαήλ Πασιάκος, ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων ορεινών δρόμων, Χρήστος Γαλανόπουλος, ο πρόεδρος Αεραθλητικού Συλλόγου Παραμυθιάς, Κών/νος Πάλλας, ενώ το έργο και την προβολή παρουσίαση ο Γιάννης Βανίδης.

Στην ημερίδα ήταν παρόντες ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, εκπρόσωποι της Ιεράς Μητρόπολης Παραμυθιάς, η σύμβουλος της περιφέρειας Αντιγόνη Φίλη, ο επικεφαλής της της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Σακαρέλης και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Άρης Μαρέτας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

  Εντύπωση, θετική, προκάλεσε το

Μαχαιρώματα έξω από μπαρ στα Γιάννενα

Άσχημη κατάληξη είχε η διασκέδαση σε μπαρ στα Γιάννενα τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.
Επεισόδιο που ξεκίνησε εντός του καταστήματος μεταξύ θαμώνων συνεχίστηκε έξω από αυτό.
Τρία άτομα συνεπλάκησαν μεταξύ τους ενώ το ένα κατέληξε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με

Αποτελέσματα και βαθμολογία 14ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας 2015-2016

Ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας με τα εξής αποτελέσματα:

Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας η Δόξα Γαρδικίου εκτός με τον Αστέρα Παραπόταμου

Τρεις αγώνες έγιναν σήμερα για την Α1 ΕΠΣ Θεσπρωτίας με την Δόξα Γαρδικίου να αποσπά ισοπαλία εκτός έδρας από τον Αστέρα Παραπόταμου. Την ίδια ώρα ο Θύαμις Καστρίου κέρδισε με 2-0 τον Σπάρτακο και ο Άρης Μαργαριτίου με το εντυοωσιακό 5-0 την ΑΕ Λαμπανίτσας. Αύριο αγωνίζεται ο Άρης Φιλιατών με το Σούλι Παραμυθιάς.
 Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων της Α1 ΕΠΣ Θεσπρωτίας

Εορταστικό ωράριο σε Παραμυθιά και Πρέβεζα


Ο εμπορικός σύλλογος Πρέβεζας καθώς και ο αντίστοιχος της Παραμυθιάς ανακοίνωσαν το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων, το οποίο είναι:

Στην Βέροια η ομάδα Το Go Run Prodromi


Το Προδρόμι έχει δημιουργήσει την δική του ιστορία στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο τρέξιμο. Έχει μάλιστα δημιουργήσει την ομάδα Το Go Run Prodromi. Η ομάδα αυτή, του δήμου Σουλίου, θα συμμετέχει στον αγώνα δρόμου στην Βέροια την Κυριακή 13-12-2015 και

Τι ισχυρίζεται ο σύντροφος της εγκύου που φέρεται να την πέταξε στην λίμνη Ιωαννίνων!

Προσπαθεί να βγάλει άκρη η αστυνομία  με την  καταγγελία μιας νεαρής εγκύου, που αναφέρει ότι ο σύντροφός της μαζί με τρεις ακόμη φίλους του, την πέταξαν με την βία στα παγωμένα νερά της λίμνης των Ιωαννίνων για να αποβάλει!Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί βρήκαν τους τρεις άνδρες ενώ αναζητείται ακόμη ένας.Ο δικηγόρος των τριών ανδρών, μίλησε

Καλημέρα



Καλημέρα!

.