.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Παραμυθιά: Έκκληση της δημάρχου Σουλίου για την έλλειψη γιατρών στα χωριά του Σουλίου

Χωρίς γιατρό έχουν μείνει το τελευταίο διάστημα, τα ορεινά χωριά του ιστορικού Σουλίου.

Η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση κάνει έκκληση, μέσω επιστολής της προς τον Διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών και τον Διευθυντή του κέντρου Υγείας Παραμυθιάς, για άμεση τοποθέτηση νέου γιατρού για τις ανάγκες της Δ.Ε. Σουλίου.

Διαβάστε την επιστολή της Δημάρχου Σουλίου:

Γέμισε με μανταρίνια η εθνική στον Λούρο

Σε μια διαφορετική επιχείρηση από τις συνηθισμένες χρειάστηκε να προχωρήσουν το βράδυ της Τρίτης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία αλλά και η Τροχαία της Φιλιππιάδας!
Και ήταν διαφορετική αλλά και… ασυνήθιστη, καθώς η εθνική οδός Πρέβεζας Άρτας, στο σημείο μεταξύ του Λούρου και της Γέφυρας Καλογήρου, γέμισε με μανταρίνια!!!
Όλα ξεκίνησαν όταν από το φορτηγό που μετέφερε μεγάλη ποσότητα μανταρινιών, άνοιξε μία

Κάηκε ολοσχερώς αποθήκη στην Ποταμιά

Σήμερα  το απόγευμα, στην Ποταμιά,  για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους  ξέσπασε φωτιά σε αποθήκη οικίας καθώς και σε εφαπτόμενο στάβλο. Αμέσως 2 πυροσβεστικά οχήματα έφτασαν στο

Πολιτιστικός σύλλογος Βουβοποτάμου: Ομαδικότητα και εθελοντισμός

O  Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βουβοποτάμου ιδρύθηκε το 1983 με σκοπό να συμβάλλει στην πνευματική , πολιτιστική και κοινωνική ανάπτυξη του Βουβοποτάμου , να παρέχει  υποστήριξη στους κατοίκους για την αντιμετώπιση προβλημάτων που αποτελούν εμπόδιο στην ολόπλευρη ανάπτυξη του χωριού , να διατηρήσει  και να προάγει  τον λαϊκό  πολιτισμό και την  παράδοσης και να φροντίσει για τη διαφύλαξη και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής.
 Ο Σύλλογος από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 έμεινε ανενεργός για αρκετά χρόνια και ενεργοποιήθηκε ξανά τον Αύγουστο του 2009 με την εγγραφή νέων μελών και την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου που αποτελούνταν από ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και  ενδιαφέρον για τον τόπο.
Σ’ αυτό το χρονικό διάστημα ο Σύλλογος έχει κάνει δυναμική παρουσία, με την στήριξη των χωριανών και των φίλων του, στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της περιοχής , με πλήθος δράσεων και εκδηλώσεων. Μεγάλη βαρύτητα έχει δοθεί στην στήριξη του δημοτικού σχολείου του χωριού. Ο σύλλογος με την έναρξη της σχολικής χρονιάς μοιράζει σε κάθε μαθητή σχολικά είδη και αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα μετακίνησης των μαθητών στις εκπαιδευτικές εκδρομές του σχολείου αλλά

.