.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: Σε κλίμα συγκίνησης η εκδήλωση για τον Φώτη Αθανασίου και το βιβλίου του "Γραμματική Αρβανίτικης Γλώσσας" (+ΦΩΤΟ)


Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η εκδήλωση μνήμης για τον δάσκαλο από την Ποταμιά, τον Φώτη Αθανασίου, στον πολυχώρο Καρκαμίσι, στην Παραμυθιά. Έναν δάσκαλο που άφησε το δικό του στίγμα. Ο Φώτης Αθανασίου, ένας άνθρωπος με ερευνητικές ανησυχίες έχει γράψει υλικό για πολλά βιβλία αλλά μέχρι τώρα το φως της έκδοσης είδε το βιβλίο "Γραμματική Αρβανίτικης Γλώσσας".
Για το έργο του Φώτη Αθανασίου αλλά και για την προσωπικότητα του μίλησαν ο Γιώργος Βασιλείου, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του περιοδικού "Άπειρος Χώρα", η Σπυριδούλα Βασιλείου, ο δικηγόρος Κώστας Γεωργίου που έδωσε εκτός των άλλων την δική του οπτική και μαρτυρία καθώς όπως είπε ο ίδιος είχαν μια σχέση δασκάλου - μαθητή και η κόρη του Άννα Αθανασίου η οποία σαφώς συγκινημένη μίλησε για τον πατέρα της.
Στην αίθουσα ήταν τα μέλη της οικογένειας, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση η οποία χαιρέτησε την εκδήλωση, η σύμβουλος της περιφέρειας Αντιγόνη Φίλη, αντιδήμαρχοι κ.α.
Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα στο βίντεο που ακολουθεί καθώς και πλούσιο φωτορεπορτάζ:

ΒΙΝΤΕΟ


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.