.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Θεσπρωτία: ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΈΝΟΣ ΧΕΙΜΩΝΌΚΙΡΚΟΣ ΒΡΈΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΆ

Στο Κέντρο Περίθαλψης με την επωνυμία «Δράση για την Άγρια Ζωή» που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, όπου έτυχε της καλύτερης δυνατής φροντίδας και περίθαλψης από τους κτηνιάτρους, βρίσκεται ένας νεαρός Χειμωνόκιρκος (Circus cyaneus). 

Το πτηνό εντοπίστηκε από πολίτη στον κάμπο της Παραμυθιάς που με τη σειρά του ειδοποίησε την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Ε’ ΚΟΗ. 

Οι Θηροφύλακες παρέλαβαν το άγριο πτηνό, που διαπιστώθηκε, ότι ήταν τραυματισμένο και δε μπορούσε να πετάξει και ενημέρωσαν σχετικά το Κέντρο, έτσι ώστε να οργανωθεί η μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη. 

Το άγριο πτηνό μεταφέρθηκε στο
Κέντρο «Δράση για την Άγρια Ζωή» όπου οι κτηνιατρικές εξετάσεις έδειξαν, ότι έχει κάταγμα στο δεξί του φτερό και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δε μπορεί να πετάξει. 

Το κάταγμα αντιμετωπίστηκε με επιτυχία, το πτηνό ακολουθεί συγκεκριμένη θεραπεία και με την ανάρρωσή του, θα απελευθερωθεί στο φυσικό του περιβάλλον

πηγη http://www.thespro.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην προσβάλλουν. Τα προσβλητικά σχόλια δεν θα αναρτώνται ή θα διαγράφονται.

.