.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι στην Α1 ΕΠΣ Θεσπρωτίας

φωτό αρχείου
Χωρίς αλλαγές στην βαθμολογική διαφορά για τις δύο πρώτες ομάδες στην Α1 της ΕΠΣ Θεσπρωτίας έκλεισε η 16η αγωνιστική με τον Αστέρα Παραπόταμου να κερδίζει τον Άρη Φιλιατών με 2-0 και την Δόξα Γαρδικίου με 6-0 την ΑΕ Λαμπανίτσας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Ο Σύλλογος Παργινών Αθήνας σας προσκαλεί στην κοπή πίτας του

ΒΙΝΤΕΟ: Με λαμπρότητα και θρησκευτική ευλάβεια εορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στην Πρέβεζα. (+φώτο)

theofaneiadekaeksiprev (12)
Με θρησκευτική ευλάβεια και αίθριο καιρό πραγματοποιήθηκε η τελετή καθαγιασμού των υδάτων στην Πρέβεζα.
Αρχικά τελέστηκε δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου, με πλήθος πιστών.
Αμέσως μετά τη λειτουργία όλοι κατευθύνθηκαν στο λιμάνι υπό τους ήχους της φιλαρμονικής <<ΟΡΦΕΥΣ>>, όπου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης επιβιβάστηκε  σε πλοιάριο και έκανε την ρίψη του Σταυρού στον θαλάσσιο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο όπως έχει καθιερωθεί να γίνεται τα τελευταία χρόνια.
Ο νεαρός Κίμωνας Πουρναρόπουλος είναι ο ευλογημένος της χρονιάς αφού έπιασε τον Τίμιο Σταυρό κατά τη διάρκεια της τελετής του καθαγιασμού των υδάτων, κάτι που είχε ξανακάνει το 2014,και έλαβε την ευλογία και το δώρο του Σεβασμιωτάτου
Το παρόν έδωσαν πλήθος πιστών και εκπρόσωποι πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.
ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ: Αγιασμός υδάτων στην Θεσπρωτία (+ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα γιορτάζονται τα Θεοφάνια σε όλο τον νομό Θεσπρωτίας με τον αγιασμό των υδάτων να έχει τον πρώτο λόγο. Έτσι εκτός από την Γλυκή όπου σχετικό ρεπορτάζ με βίντεο και φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ, δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες και βίντεο από διάφορες περιοχές του νομού:

Σαγιάδα: Συνελήφθη 27χρονος Αλβανός για ναρκωτικά

Συνελήφθη, σήμερα (06-01-2016) μετά τα μεσάνυχτα στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας  27χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ναρκωτικά και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, ο 27χρονος εντοπίστηκε στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας και

ΒΙΝΤΕΟ: Αγιασμός υδάτων στον Αχέροντα, στην Γλυκή Θεσπρωτίας (+ΦΩΤΟ)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με την παρουσία πλήθους κόσμου και επισήμων έγινε ο Αγιασμός των υδάτων στην Γλυκή Θεσπρωτίας στον ποταμό Αχέροντα. Τρεις τολμηροί νέοι έπεσαν στα κρύα νερά του ποταμού για να πιάσουν τον Σταυρό. Στα απρόοπτα ήταν η στιγμή που ο σταυρός "μάγκωσε" σε ένα κλαδί πλατάνου.
Παρόντες ήταν η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση, αντιδήμαρχοι, η σύμβουλος της περιφέρειας Αντιγόνη Φίλη, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τον αγιασμό των υδάτων και φυσικά το πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

.