.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, προσκαλεί και προκαλεί…

Το μεγαλύτερο Καρναβάλι σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία, τόσο από πλευράς εκδηλώσεων, όσο και συμμετοχών, που διοργανώνει στην Πρέβεζα, το Καρναβαλικό Κομιτάτο, προσκαλεί και προκαλεί για συμμετοχή στις φετινές του εκδηλώσεις τόσο στο κυνήγι του Κρυμμένου θησαυρού, όσες και στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις του κάθε σύλλογο, παρέα, φροντιστήριο, φορέα, καφέ, σχολείο, που θέλει να ζήσει τις πολύχρωμες και χαρούμενες στιγμές που προσφέρει το Κομιτάτο.
Τα μηνύματα φέτος είναι υπέρ το δέον ενθαρρυντικά, αφού δεν

Με στόχο την νίκη ο Θεσπρωτός την Κυριακή απέναντι στην Πύδνα Κίτρους

Με στόχο την νίκη ο Θεσπρωτός την Κυριακή απέναντι στην Πύδνα Κίτρους για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Ο αγώνας θα γίνει στο δημοτικό στάδιο Φιλιατών και

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 28χρονος φυγόποινος αλλοδαπός

Συνελήφθη, χθες (07-01-2016) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, για καταδικαστική απόφαση και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τον έλεγχο των

Πρέβεζα: Συνελήφθη 35χρονος για κατοχή ναρκωτικών χαπιών

Συνελήφθη χθες (07-01-2016) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών χαπιών.
Αναλυτικότερα, ο 35χρονος εντοπίστηκε από

.