.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Ιωάννινα: Επίθεση σε πλήρωμα του ΕΚΑΒ [φωτο -βίντεο]

Απρόκλητη επίθεση δέχθηκε  πριν από λίγη ώρα διασωστικό πλήρωμα του ΕΚΑΒ όταν δέχθηκε σήμα για να παραλάβει ασθενή  λίγο έξω από τα Ιωάννινα.
Ειδικότερα ,το ασθενοφόρο κλήθηκε να παραλάβει ένα νεαρό διαβητικό  άτομο .
Οταν έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο που τους είχε υποδείξει το Κέντρο  βρέθηκαν αντιμέτωποι με  τον υπερδιεγερτικό ασθενή και ενώ προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν παρουσία και φίλων του , κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό .
Στη συνέχεια ο   ένας από τους διασώστες δέχθηκε σωματική επίθεση  από το υπεδιεγερτικό άτομο ,ενώ παράλληλα προκλήθηκαν

Ο πολιτιστικός σύλλογος Γλυκής- Ποταμιάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του (Βίντεο και ΦΩΤΟ)

Ο πολιτιστικός σύλλογος Γλυκής - Ποταμιάς σήμερα το βράδυ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Αξιοσημείωτο είναι ότι μετά την κοπή της πίτας προβλήθηκε βίντεο με τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής και τα οφέλη που έχει ο άνθρωπος καταναλώνοντας τα.
Στην κοπή της πίτας ήταν παρών η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση, η σύμβουλος της περιφέρειας Αντιγόνη Φίλη, ο αντιδήμαρχος Σταύρος Κωσταράς, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λαμπρινή Τζίμα, εκπρόσωποι συλλόγων κ.α.
Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα στο βίντεο που ακολουθεί καθώς και το όπως πάντα πλούσιο φωτορεπορτάζ:

Α.Ε Καναλακίου - Κ.Α.Ε Παραμυθιάς 77-51 (Φωτογραφίες)

Άνετα κέρδισε η ομάδα του Καναλακίου την ΚΑΕ Παραμυθιάς με 77-51 στον αγώνα που έγινε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο Λυκείου. Στους άλλους αγώνες ο πρωτοπόρος ΒΙΚΟΣ Ζαγοροχώρια κέρδισε με 41-63 τον Κερκυραϊκό ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε από τον Σπάρτακο με 72-68. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία είναι: 

Πρέβεζα: Σύλληψη 32χρονου για κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας

Συνελήφθη, χθες (22-01-2016) το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι  βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία που

Α1 ΕΠΣ Θεσπρωτίας: Νίκη για την Δόξα Γαρδικίου, πλησίασε τον πρωτοπόρο Αστέρα Παραπόταμου

φωτό αρχείου

Η Δόξα Γαρδικίου, αφού στην αρχή του αγώνα καρδιοχτύπησε καθώς δέχθηκε πρώτη γκολ, νίκησε με άνεση τον Άρη Μαργαριτίου και πλησίασε τον Αστέρα Παραπόταμου στην βαθμολογία. Από κοντά και ο Θύαμις Καστρίου που κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΣ Λαδοχωρίου. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Πρέβεζα: Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση του γηπέδου (φωτο)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στην συμβολή των οδών Επτανήσου και Τζαβέλα (στη διασταύρωση του γηπέδου)
Στο ατύχημα ενεπλάκησαν 2 οχήματα ενώ

Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: Αποτελέσματα και Βαθμολογία 18ης Αγωνιστικής

Στην πρώτη θέση συνεχίζει να βρίσκεται ο Τηλυκράτης Λευκάδας παίρνοντας στα χαρτιά το ματς με τον Απόλλωνα Νοτίου Λευκάδας. Ο Πανλευκάδιος που κέρδισε εκτός έδρας με 1-3 την Δόξα Ωρωπού ακολουθεί στην 2η θέση. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Α1 ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας καθώς και η βαθμολογία είναι:

.