.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Συμπληρώθηκε το χρηματικό ποσό για τον πεντάχρονο στον Δήμο Πάργας. Δεν θα γίνει ο αγώνας στο Γαρδίκι

Εν μέσω κρίσης η ανθρωπιά νίκησε!!! Χάρη σε μια ομαδική προσπάθεια που έγινε συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα χρήματα για τον μικρό Βαγγέλη και η οικογένεια ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν.
Έτσι και ο προγραμματισμένος αγώνας ποδοσφαίρου που θα γινόταν στο Γαρδίκι με την συμμετοχή ομάδων από

Υδατοδρόμιο θέλει και η Ηγουμενίτσα

Υδατοδρόμιο θέλει και η Ηγουμενίτσα και το αίτημα αυτό υποβάλλει εγγράφως ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Λώλος, στον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ανδρέα Νταή.
Στην επιστολή του ο δήμαρχος αναφέρει:
Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια έντονη κινητικότητα αναφορικά με την ανάπτυξη δικτύων υδατοδρομίων στην Ελλάδα, με το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) να δηλώνει παρόν στο να αναλάβει συντονιστικό ρόλο στην προώθηση του εν λόγω εγχειρήματος, καθώς και στην επιτάχυνση της αδειοδότησης των εγκαταστάσεων των υδατοδρομίων.
Το θέμα βρίσκεται υψηλά και σε

Περιοδικό Step. Τεύχος Φεβρουαρίου: Δείτε το εξώφυλλο!!!


Συνελήφθησαν δύο άτομα στο Λούρο Πρέβεζας, για μεταφορά έξι μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας

Συνελήφθησαν, σήμερα (02-02-2016) το πρωί, στο Λούρο Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Πρέβεζας και του Αστυνομικού Τμήματος Λούρου, ένας 64χρονος ημεδαπός και μία 54χρονη υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για

Μεγάλες προσφορές από τον Σταυράτη, στην Παραμυθιά

Μεγάλες προσφορές σε όλα τα είδη κάνει το κατάστημα Mega Euronics, του Σταυράτη, στην Παραμυθιά, με εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και το 50%!!!!
Επίσης το κατάστημα προσφέρει ευέλικτα προγράμματα δόσεων!!!

Και μια Super Προσφορά:

Πλυντήριο Hisense WFN-9012

Μόνο 255 ευρώ!!!

(χωρητικότητα 9 κιλά, 1200 στροφές/λεπτό, Ενεργειακή κλάση Α++)


ΓΙΑΝΝΕΝΑ:Εκτροπή νταλίκας στην Εγνατία Οδό

Φωτογραφίες:Γιάννης Μάνθος
Εκτροπή νταλίκας σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα,στην Εγνατία Οδό,λίγο πριν την Γέφυρα Αράχθου. Σύμφωνα με πληροφορίες το βαρύ όχημα,ενώ κινούνταν με κατεύθυνση από Γιάννενα προς Θεσσαλονίκη, υπό άγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του  και

Περιοδικό Step, τεύχος Φεβρουαρίου: Κοκκινοπηλός, εξωτική ομορφιά

Ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο έχει δημιουργήσει ένα εξωτικό τοπίο στην περιοχή Κοκκινοπηλός που  βρίσκεται  περίπου 2km  Δυτικά-Νοτιοδυτικά  του Αγ. Γεωργίου του δήμου Ζηρού.
Τα  φαινόμενα διάβρωσης  έχουν δημιουργήσει  ένα μοναδικό  τοπίο  γήλοφων  στην  περιοχή όπου  έχουν έλθει στο  φως λίθινα εργαλεία της προϊστορικής  εποχής. Αξίζει να σημειωθεί  ότι στον  χώρο  διέρχεται  υπόγεια ο  αγωγός του αρχαίου Ρωμαϊκού  υδραγωγείου  που  μετέφερε  το νερό   από την  πηγή Αγ. Γεωργίου  στην αρχαία  Νικόπολη. Είναι ορατά  στον χώρο τα φρεάτια  επίσκεψης  του  υπόγειου  υδραγωγείου. Με δυο λόγια είναι  ένα  μνημείο της  φύσης  με 

Περιοδικό Step, τεύχος Φεβρουαρίου: Το μεγαλύτερο καρναβάλι της Ηπείρου είναι στην Πρέβεζα!

Το μεγαλύτερο Καρναβάλι σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία, τόσο από πλευράς εκδηλώσεων, όσο και συμμετοχών, γίνεται και φέτος στην Πρέβεζα, από το Καρναβαλικό Κομιτάτο και προσκαλεί και προκαλεί για συμμετοχή μικρούς και μεγάλους.

Για 11η χρονιά στην Πρέβεζα χιλιάδες καρναβαλιστές από

Το ένοχο μυστικό για το θρίλερ με τον Βαγγέλη

«Ο… δεν ήθελε ούτε καν να μιλάω. Και όταν μιλούσα με κορόιδευε και ήθελε να με βλέπει στο πάτωμα να υποφέρω χωρίς να μου δίνει βοήθεια». 

Τα λόγια, όπως αναφέρει ο "Ελεύθερος Τύπος", ανήκουν στον αδικοχαμένο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος μόλις δύο ημέρες πριν από την εξαφάνισή του, στις 6 Φεβρουαρίου 2015, είχε εκμυστηρευτεί το δράμα που βίωνε σε συμφοιτητή του.

Το απόσπασμα περιέχεται στη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης, η οποία έρχεται για πρώτη φορά στο φως από τον "Ελεύθερο Τύπο", αποκαλύπτοντας τα «ένοχα μυστικά» του θανάτου που συγκλόνισε την Ελλάδα. 

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", ανάμεσα στα στοιχεία-«φωτιά» που δημοσιεύονται ένα

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γ. Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Στην αίθουσα τελετών του 1 Δημοτικού σχολείου Ηγουμενίτσας έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γ. Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 12:00 σε μια κατάμεστη αίθουσα από αθλητές , γονείς και μέλη του συλλόγου που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση . Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής κ Γιόγιακας , ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ Λώλος, ο Γενικός Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ κ. Σεβαστής,ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ κ Μάμαλης .
Επίσης τιμήθηκαν οι αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2015 και συγκεκριμένα η
ΤΖΟΒΑΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 1 ΘΕΣΗ ΣΤΑ 3000Μ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ -ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΚΑΙ
1 ΘΕΣΗ ΣΤΑ 3000Μ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ 2 ΘΕΣΗ ΣΤΑ 4Χ400Μ , 3 ΘΕΣΗ ΣΤΑ 400Μ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ
ΚΑΤΣΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ 1 ΘΕΣΗ ΣΤΑ 600Μ , 3 ΘΕΣΗ ΣΤΑ 4Χ300Μ
ΛΙΟΝΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 2 ΘΕΣΗ ΣΤΑ 600Μ . 3 ΘΕΣΗ ΣΤΑ 4Χ300Μ
ΖΑΚΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 2 ΘΕΣΗ ΣΤΑ 300Μ , 3 ΘΕΣΗ ΣΤΑ 4Χ300Μ
ΝΤΑΣΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ 3 ΘΕΣΗ ΣΤΑ 4Χ300Μ
ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.
Επίσης τιμήθηκαν

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο πρόεδρος Αλέξανδρος Πάσχος, η Διοικητική επιτροπή και  το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας σας προσκαλούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου στο

Σύλλογος Εργαζόμενων ΟΤΑ: Συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     Συνάδελφοι/σσες Να ορθώσουμε τείχος μπροστά στη νέα λεηλασία που μας ετοιμάζουν. Το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα δεν είναι εμπόρευμα για να έχει κόστος.
ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ  Ο ΝΟΜΟΣ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
Να δώσουμε δυναμική απάντηση στα κοράκια της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που με θράσος έρχονται να παρουσιάσουν τη νέα λεηλασία των δικαιωμάτων μας σαν δικαιοσύνη και ισότητα για το ασφαλιστικό.
Να μην πάει ώρα χαμένη μέχρι την απεργία στους χώρους δουλειάς παντού να σημάνει γενικός ξεσηκωμός. Να μην τους αφήσουμε να πάρουν ανάσα, Κάθε μέρα, κάθε στιγμή να μας βλέπουν μπροστά τους όλοι στους δρόμους.
 Να τους χαλάσουμε τους σχεδιασμούς τους η κοινωνική ασφάλιση κατακτήθηκε ύστερα από

Περιοδικό Step, τεύχος Φεβρουαρίου: Το ξωκλήσι του κάμπου στον Βουβοπόταμο Πρεβέζης.


Tο συγκεκριμένο ξωκλήσι της Αγίας Τριάδας στο Βουβοπόταμο Πρεβέζης βρίσκεται στον κάμπο πράγμα λίγο περίεργο για τον επισκέπτη. Πριν όμως τα έργα του αναδασμού (1995 περίπου), υπήρχαν τριγύρω του ερείπια κτισμάτων που μαρτυρούσαν την ύπαρξη οικισμού. Είτε λόγου των πολλών ιοβόλων φιδιών είτε

.