.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Ασθενής σεισμική δόνηση στην Θεσπρωτία

Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε το απόγευμα στις 19.34 σε απόσταση 5 χλμ ανατολικά- βορειοανατολικά της Ηγουμενίτσας. Ο σεισμός είχε

ΒΙΝΤΕΟ: Ιαπωνία: Εξερράγη το ηφαίστειο Σακουρατζίμα - εντυπωσιακές εικόνες

Το ηφαίστειο Σακουρατζίμα, στη νότια Ιαπωνία, άρχισε σήμερα να εκρήγνυται, ανακοίνωσε η μετεωρολογική υπηρεσία, ενώ η δημόσια τηλεόραση μετέδωσε εντυπωσιακές εικόνες με πέτρες και τέφρα να εκτινάσσονται ψηλά στον ουρανό.

Η ενεργοποίηση του ηφαιστείου, στα ανοικτά της πόλης-λιμάνι Καγκοσίμα (600.000 κάτοικοι) που βρίσκεται περίπου χίλια χλμ νοτιοδυτικά του Τόκιο, ξεκίνησε στις 18:56 τοπική ώρα (11:56 ώρα Ελλάδας), ανέφερε στην ιστοσελίδα της η υπηρεσία. Μέχρι στιγμής δεν έχουν προκληθεί ζημιές ή τραυματισμοί.

ΒΙΝΤΕΟ:

Ένα πύρινο μείγμα αερίου, τέφρας και κομματιών από βράχους μπορεί να διασκορπιστεί σε ακτίνα δύο χλμ, προειδοποίησε η υπηρεσία που ανέβασε το επίπεδο συναγερμού στο 3 μιας πεντάβαθμης κλίμακας, περιορίζοντας την πρόσβαση στο σημείο.

Αντίθετα δεν έχει

Το πρόγραμμα για τις Εορταστικές Εκδηλώσεις στη Μνήμη του Πολιούχου της Πρέβεζας

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΒΕΖΗΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ
ΥΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
  • ΤΡΙΤΗ, 9 Φεβρουαρίου, 6,30 μ.μ., Μέγας Άρχιερατικός Ἑσπερινός.
Θά χοροστατήσει ὁ Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιῶς κ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ.
  • ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 Φεβρουαρίου, 7,00 π.μ. Ἱερά άκολουθία τοῦ

Συγχαρητήριο μήνυμα Μάριου Κάτση προς τους νέους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Προς
Διευθύντρια Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Μπέση Μαρίνα
Διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Κοτσίνα Γεώργιο 

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων ως Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και να σας ευχηθώ καλή και δημιουργική θητεία. 

Το αγαθό της Δημόσιας και δωρεάν Παιδείας, το οποίο έχει

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο Δήμος Πάργας

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο Δήμος Πάργας, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου. Παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου,  Δημοτικοί Σύμβουλοι  των δημοτικών παρατάξεων,  Πρόεδροι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων,  στελέχη, συνεργάτες και υπάλληλοι του Δήμου.
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Εύχομαι από την καρδιά μου, καλή χρονιά σε εσάς και τις οικογένειές σας. Με    υγεία,  ευτυχία, προκοπή και αισιοδοξία. Εύχομαι επίσης, αν και η νέα χρονιά ξεκίνησε φορτισμένη με τα θλιβερά κατάλοιπα του 2015,   να μη ξαναζήσουμε το 2016, τις αγωνίες, τα προβλήματα και τους κινδύνους που  πέρσι βιώσαμε. 
Ο Δήμος μας, ο Δήμος Πάργας, δεν θα

Επίσκεψη της δημάρχου Σουλίου στην δημοτική Ενότητα Σουλίου

Ο Δήμος Σουλίου ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 28 Γενάρη κλιμάκιο του Δήμου Σουλίου αποτελούμενο από τη Δήμαρχο, Αντιδημάρχους και εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους επισκέφτηκαν την Δημοτική Ενότητα Σουλίου και τις Τ.Κ. Τσαγγαρίου, Φροσύνης και Κουκλιών όπου μαζί με

Ζευγάρι ηλικιωμένων από τον Τσαμαντά Θεσπρωτίας, κάηκαν ζωντανοί μέσα στο σπίτι τους

Απανθρακωμένο βρήκε η Πυροσβεστική ένα ζευγάρι ηλικιωμένων με καταγωγή τον Τσαμαντά Θεσπρωτίας, μέσα στο ίδιο του το σπίτι. 

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε, τα ξημερώματα της Τρίτης (02/02) στην Αβόρανη του Αγρίνιου.
 
Τη φωτιά αντιλήφθηκαν γύρω

Καλό ταξίδι Νατάσα Μανίσαλη -Εμείς και εμείς σε αποχαιρετάμε!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
Του Βασίλη Μπουζιώτη
Μια μέρα μετά την παγκόσμια μέρα κατά του καρκίνου, η Νατάσα Μανίσαλη που τον πολέμησε για χρόνια με πείσμα, δύναμη και σθένος, έχασε τη μάχη μαζί του.
Γεννημένη τον Αύγουστο του ’61, λάτρεψε από μικρή το θέατρο και το σπούδασε στο Εθνικό-ποιός δεν την θυμάται να σαρώνει τη σκηνή με τα ισχυρά Παιδιά του Εθνικού στην ταράτσα του Λαμπέτη με την πληθωρική παρουσία της, το μεγάλο της χαμόγελο [έπαιζε τη Μελίνα σε ένα νούμερο].
Η Νατάσα Μανίσαλη στο πέρασμα του χρόνου πέτυχε

Πρέβεζα: Δολοφόνησαν σκυλιά και γάτες στον Παντοκράτορα

Δολοφόνος χτύπησε σήμερα στον Παντοκράτορα στην Πρέβεζα,
Πάνω από δέκα ζώα βρέθηκαν νεκρά από τους ιδιοκτήτες τους αλλά και από κατοίκους της περιοχής, στους δρόμους.
Σκυλιά και γάτες, δεσποζώμενα και αδέσποτα βρήκαν τραγικό θάνατο. Θύματα ισχυρού δηλητηρίου και του ασυνείδητου δολοφόνου.
Από την Αστυνομία καταγράφηκαν μέχρι στιγμής

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας προτρέπει για στήριξη της τοπικής Επιχειρηματικής Κοινότητας

Αξιότιμοι Κυρίες και Κύριοι,
          Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που βρίσκεται η χώρα μας, και που την βιώνουμε όλοι μας καθημερινά, η μόνη ελπίδα στην οποία μπορούμε να στηριχθούμε για να οραματισθούμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας είναι η αλληλεγγύη και η αλληλοϋποστήριξη.
          Το πιο ζωντανό κύτταρο κάθε τόπου και κράτους είναι η επιχειρηματικότητα, στην οποία απευθύνεται πρωτίστως το κράτος για την απόκτηση εσόδων για να μπορεί να παρέχει προνοιακές υπηρεσίες, αλλά και εμείς, οι συγγενείς και τα προσφιλή μας άτομα, για να αποφύγουμε την ανεργία και να μπορέσουμε να εργασθούμε και να ζήσουμε αξιοπρεπώς τους ίδιους και τις οικογένειές μας.
Η τοπική επιχειρηματική κοινότητα, ειδικά

Με σχεδόν 90% συμμετοχή η απεργία στη Θεσπρωτία (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Με σχεδόν 90% συμμετοχή στη Θεσπρωτία, πραγματοποιήθηκε η 24ωρη γενική πανελλαδική απεργία που είχαν προκηρύξει ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και οι επαγγελματικοί σύλλογοι, κόντρα στο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό. 
Ηγουμενίτσα, Παραμυθιά και Φιλιάτι παρέλυσαν κυριολεκτικά, με τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, τα

.