.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας Α2: Δείτε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία των 2 ομίλων

Δείτε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία των 2 ομίλων της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας για την Α2 κατηγορία:

ΕΠΣ Θεσπρωτίας, Α2: Πρώτο και με μεγάλη διαφορά το Προδρόμι

Με άνεση επικράτησε το Προδρόμι εκτός έδρας απέναντι στον δεύτερο ΑΣ Ποσειδώνα με 2-4 διευρύνοντας την διαφορά τους στους 12 βαθμούς, αποκτώντας έτσι ένα ψυχολογικό αβαντάζ για τα μπαράζ. Στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική το Προδρόμι έχει ρεπό αλλά δεν θα έχει καμιά ανησυχία για τα αποτελέσματα. Όπως και να έχει ξεκινάει τα μπαράζ με 5 βαθμούς ενώ ο δεύτερος θα ξεκινήσει με 2 βαθμούς. Οι υπόλοιποι 4 από τους 6 πρώτους θα έχουν έναν βαθμό στην αρχή των μπαράζ. Στους υπόλοιπους αγώνες η Θύελλα Γκρίκας Ψάκας κέρδισε εκτός έδρας το ΑΣ Συβότων με 0-2 , ο ΠΑΣ Ηγουμενίτσας με 1-3 τον ΑΟ Πλαταριάς και ο ΑΟ Μαζαρακιάς με 3-1 τον Άρη Πέρδικας.
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής καθώς και την βαθμολογία:

Παραμυθιά: Έρευνα για εντοπισμό ορειβάτη στον Γκορίλα

φωτό αρχείου
Σε εξέλιξη βρίσκεται αποστολή της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό ορειβάτη από τα Ιωάννινα ο οποίος έχει χαθεί στα όρη Γκορίλα - Χιονίστρα. Ο ορειβάτης ήταν μαζί με ορειβατική ομάδα αλλά απομακρύνθηκε καθώς επέλεξε να ακολουθήσει δική του διαδρομή. Παρόλο που είχε κάποιες τηλεφωνικές επικοινωνίες με

ΒΙΝΤΕΟ: Το επιμελητήριο Θεσπρωτίας έκοψε σήμερα την πίτα του (+ΦΩΤΟ)


Σήμερα το πρωί ,στην Ηγουμενίτσα, στο Πάνθεον, το επιμελητήριο Θεσπρωτίας έκοψε την πίτα του παρουσία πολιτών, επαγγελματιών και επίσημων. Στην εκδήλωση εκτός των άλλων παρευρέθηκαν ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση, όπως και οι βουλευτές Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας. Επίσης χαιρέτησε ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Ιωάννης Λώλος, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με ομιλία του προέδρου του Επιμελητηρίου Αλέξανδρου Πάσχου.
Επίσης στην εκδήλωση ήτανο αντιπεριφερειάρχης Νικόλας Κάτσιος,  η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση, ο δήμαρχος Φιλιατών Σπύρος Παππάς, οι σύμβουλοι της περιφέρειας Αντιγόνη Φίλη,  Αλκιβιάδης Λάμπρου, εκπρόσωποι φορέων κ.α.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την εκδήλωση καθώς και

Η ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Ηπείρου στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας


Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Αξιωµατικών Αστυνοµίας ΗΠΕΙΡΟΥ για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα μέτρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση είναι:
" Σε συνέχεια της αγωνιστικής δράσης ̟που έχει ανα̟πτύξει τη τελευταία εβδοµάδα η Ένωση Αξιωµατικών Αστυνοµίας ΗΠΕΙΡΟΥ σε το̟πικό ε̟πί̟πεδο, συναντήσεις µε κοινοβουλευτικούς εκ̟ροσώ̟πους και λοι̟πούς φορείς, α̟πό κοινού µε λοι̟πούς ε̟παγγελµατικούς κλάδους εργαζοµένων ̟που θίγονται εξίσου α̟πό το νοµοσχέδιο ̟που ̟προωθεί

ΒΙΝΤΕΟ: Οι Αμαζόνες Θεσπρωτίας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους (+ΦΩΤΟ)


Χτες το βράδυ οι Αμαζόνες Θεσπρωτίας, η γυναικεία ομάδα της Παραμυθιάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη Μπότση, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αντιγόνη Φίλη και Αλκιβιάδης Λάμπρου, ο αντιδήμαρχος Σταύρος Κωσταράς, ο αντιδήμαρχος και αντιπρόεδρος της ομάδας Γώγος Ιωάννης  και γονείς των ποδοσφαιριστριών.
Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε μια τούρτα γενεθλίων καθώς

.