.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ: Στην τελική ευθεία για το καλύτερο καρναβάλι της Θεσπρωτίας, στην Παραμυθιά

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο δήμος Σουλίου και η Καρναβαλική Επιτροπή Παραμυθιάς διοργανώνουν το Καρναβάλι, το αρχαιότερο και καλύτερο της Θεσπρωτίας. 
Αναμένεται να υπάρξει ρεκόρ συμμετοχών και μεταξύ άλλων θα παρελάσουν γκρουπ από τους πολιτιστικούς συλλόγους του δήμου, του εμπορικού συλλόγου, της καρναβαλικής επιτροπής κλπ.
Το καρναβάλι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου, στις 4 το απόγευμα, στον κεντρικό δρόμο της Παραμυθιάς, την οδό Καραμανλή.
Το περιοδικό Step  είναι χορηγός επικοινωνίας του Καρναβαλιού. Εκτός από το Step χορηγοί επικοινωνίας είναι και:

Πρέβεζα: Αγροτικό βρέθηκε σε γκρεμό 30 μέτρων

Άγιο είχε ο οδηγός ενός Ι.Χ. αγροτικού οχήματος που βρέθηκε σε γκρεμό λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας στην εθνική οδό Πρέβεζας Ηγουμενίτσας στο ύψος της Τσουκνίδας.
Το αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Πρέβεζα, για

Δήμος Σουλίου: Συμμετοχή στην τουριστική έκθεση I.T.B.

Ο Δήμος Σουλίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει, με έντυπο υλικό, στην τουριστική έκθεση I.T.B. που διοργανώνεται στο Βερολίνο από 9 – 13 Μαρτίου 2016.
Πρόκειται για μια από

Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής "Ανθίσματα" του γιατρού Χρήστου Σιώζου

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11.00΄ θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του γιατρού Χρήστου Σιώζου με τίτλο «Ανθίσματα» στην αίθουσα Καρκαμίσι του Δήμου, στην Παραμυθιά.
Πρόκειται για  μια επιλογή 121 ποιημάτων (190 σελίδες), ενταγμένα σε 12 ενότητες. Είναι αισθηματικές εξάρσεις – Ανθίσματα – από προσωπικά βιώματα από τη φύση, τη ζωή, την ιατρική, την εκπαίδευση, την  κοινωνία, τις εντυπώσεις από τα ταξίδια και την

Συνελήφθη 25χρονος διακινητής ναρκωτικών στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας

Συνελήφθησαν, χθες (21-02-2016), έπειτα από αξιοποίηση στοιχείων και οργανωμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, δύο

Διακοπή ρεύματος 23/02/2016 στους Φιλιάτες

Διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με δελτίο τύπου της ΔΕΔΗΕ την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στους Φιλιάτες.
Δείτε τον παρακάτω πίνακα αναλυτικά για τις περιοχές

Αποκλεισμός της Εφορίας από το πρωΐ

Από αγρότες της Επιτροπής Αγώνα Μπλόκων

Σε κλιμάκωση του αγώνα και διεκδικώντας ακόμα πιο μαχητικά και δυναμικά από την κυβέρνηση την ικανοποίηση των αιτημάτων τους καλούν οι αγρότες των Ιωαννίνων.Από νωρίς το πρωί πραγματοποιούν

.