.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΠΛΗΘΏΡΑ ΠΙΣΤΏΝ ΣΤΟ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΝΘΉΜΕΡΟ ΜΝΗΜΌΣΥΝΟ ΤΟΥ Π. ΚΥΡΙΆΚΟΥ ΓΚΊΚΑ ΚΑΙ ΑΓΡΥΠΝΊΑ ΣΤΗ ΜΝΉΜΗ ΤΟΥ

Πληθώρα πιστών από την ευρύτερη περιοχή, συγκεντρώθηκε στο τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού π. Κυριάκου Γκίκα στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας, όπου υπήρξε εφημερίος επί πολλά χρόνια. 
Ιερούργησε ο Μητροπολίτης Τίτο, συνεπικουρούμενος από το Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο π. Βελισσάριο Σάντα και ιερείς της περιοχής, ο οποίος στο τέλος του μνημοσύνου παναφέρθηκε εν συνοτμία στο έργο και στην προσωπικότητα του αλησμόνητου πρωτοπρεσβυτέρου π. Κυριάκου Γκίκα. 
Ο αείμνηστος παπαΚυριάκος συγκινήθηκε, όσο

Δημιουργία του Συλλόγου Στήριξης και Αλληλεγγύης ατόμων με ΣΚΠ νομού Θεσπρωτίας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28-2 η πρώτη συνάντηση όπου αναγνώστηκε το καταστατικό και η δήλωση συμμετοχής των μελών για την δημιουργία του Συλλόγου στήριξης και αλληλεγγύης ατόμων με ΣΚΠ (Σκλήρυνση Κατά Πλάκας) νομού Θεσπρωτίας.  

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Δύο ημέρες νωρίτερα σε σχέση με πέρσι, στις 16 Μαΐου θα ξεκινήσουν φέτος  οι Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Την απόφαση αυτή έλαβε η Επιτροπή Εξετάσεων του υπουργείου Παιδείας, μετά από προβληματισμό που υπήρξε για το εάν θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις στις 16 Μαίου ή μία εβδομάδα μετά.
Το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες 15 ημέρες.
Στελέχη του υπουργείου Παιδείας διατύπωναν την  άποψη ότι οι εξετάσεις θα μπορούσαν να αρχίσουν μία εβδομάδα μετά τις 16 Μαίου, με το σκεπτικό ότι  μετά τις διακοπές του Πάσχα θα πρέπει να δοθούν κάποιες ημέρες στα σχολεία για τις καθιερωμένες επαναλήψεις στην τάξη.
Το Πάσχα φέτος “πέφτει” την 1η Μαΐου  και τα σχολεία θα

Βαριά ήττα για τις Αμαζόνες, παράπονα για την διαιτησία

φωτό αρχείου
Οι Αμαζόνες στον αγώνα κορυφής απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων, την Προοδευτική Περάματος, γνώρισαν βαριά ήττα με 9-0. Οι Αμαζόνες δεν είχαν να αντιμετωπίσουν μόνο μία καλύτερη ομάδα αλλά και μια διαιτησία κακή και τρεις τραυματισμούς ποδοσφαιριστριών. Ο διαιτητής έδειξε ανάποδα κίτρινες κάρτες, πήρε πάνω του φάσεις οσφάιντ της Γιαννιώτικης ομάδας δίνοντας το δικαίωμα της επίθεσης. Βέβαια η ομάδα των Ιωαννίνων όπως έχει δείξει σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος είναι με διαφορά ανώτερη από

Δείτε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία των αγώνων της Β΄ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας

Στον πρώτο όμιλο ο πρωτοπόρος ΑΟ Αγ. Πέτρου κέρδισε με 1-3 εκτός έδρας τον Ερμή Καναλίου διατηρώντας την διαφορά με τον δεύτερο Αυγ/νο Μαραντοχωρίου.
Με νίκες προχώρησαν οι 2 πρωτοπόροι του 2ου όμιλου, η Φορτούνα κέρδισε με 1-2 τον Ηρακλή Αγ. Γεωργίου και ΠΣ Ένωση Πάργας 3-5 την Αναγέννηση Αχερουσίας.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Άλλο ένα βήμα προς την άνοδο το Προδρόμι, 0-1 την Μαζαρακιά. Δείτε τα αποτελέσματα και την βαθμολογία.

φωτό αρχείου
Το Προδρόμι έκανε άλλο ένα βήμα προς τον στόχο του που είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στην Α1 κατηγορία κερδίζοντας με 0-1 τον ΑΟ Μαζαρακιάς. Ο Άρης Πέρδικας ακολουθεί στην βαθμολογία με 6 βαθμούς διαφορά καθώς στον σημερινό αγώνα ήρθε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τον ΑΣ Ποσειδώνα Ηγουμενίτσας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

Γ΄Εθνική: Ισοπαλία ο Θεσπρωτός, ήττα για ΠΑΣ Αχέρων

Ισοπαλία με 1-1 απέσπασε ο Θεσπρωτός εκτός έδρας απέναντι στον Δωτιέα Αγιάς. Ο ΠΑΣ Αχέρων δεν άντεξε την πίεση από τον Ρήγα Φεραίο με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 0-2 εντός έδρας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Πρέβεζα: Τραυματίστηκε κάνοντας παρά πέντε

Ατύχημα σημειώθηκε εχθές στην περιοχή της Κρανιάς στην Πρέβεζας όταν ένας άντρας τραυματίστηκε κάνοντας αλεξίπτωτο πλαγιάς.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας έπεσε με αποτέλεσμα να κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Το ασθενοφόρο τον μετέφερε

Το καρναβάλι στην Πρέβεζα ξεκίνησε! (φωτο – βίντεο)

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο έκανε χθες την επίσημη έναρξη των Καρναβαλικών Εκδηλώσεων στην Πρέβεζα με δυναμικό τρόπο, πλούσιες εκδηλώσεις και πλήθος κόσμου!
Την έναρξη έκανε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαίλης -ο οποίος ανεβαίνοντας στην εξέδρα είχε ένα μικροατύχημα- ενώ ακολούθησε πλούσιο πρόγραμμα από συλλόγους και σχολές χορού! Φίλοι του κομιτάτου μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν τη Β. Μπάλκου και

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας για την επίθεση στο γραφείο του βουλευτή Μάριου Κάτση

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας για την επίθεση που έγινε στο γραφείο του βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση. Η ανακοίνωση είναι η εξής:
Το Σάββατο 27-2-2016 ολιγομελής ομάδα αγροτών, που το τελευταίο διάστημα συμμετείχαν στο μπλόκο που είχε στηθεί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, μετά την αποχώρησή τους, προσήλθαν στα γραφεία όπου συστεγάζονται η  ΝΕ Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής Μάριος Κάτσης και προέβησαν σε βανδαλισμούς.
Σε επανειλημμένες διεκδικήσεις στο νομό μας δεν έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό, ούτε συνάδει με την κουλτούρα του τόπου μας, γι’ αυτό μας προβληματίζει. Και επειδή όλοι κρινόμαστε, θα παρακαλούσαμε τους επικεφαλής των αγροτικών κινητοποιήσεων, να αναλογιστούν πόσο συνέβαλε αυτή η ενέργειά στην διεκδίκηση των αιτημάτων τους.
Το συγκεκριμένο περιστατικό, το

.