.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Περιοδικό Step - Τεύχος Μαρτίου: Αθλητές Που Δαμάζουν Τα Κύματα..Ένας Θεσμός Γεννήθηκε Στα Νερά Του Ιονίου, Στην Πανέμορφη Πάργα

Εικοσιτέσσερις από τους καλύτερους αθλητές από όλη την Ελλάδα, ταξίδεψαν για να λάβουν μέρος στο contest που διοργανώθηκε από το WBSF και την Sook Board Family με μεγάλο χορηγό το Frulite On The Go.

Η Πάργα υποδέχτηκε τους 24 αθλητές με καλό καιρό και καλές συνθήκες κύματος....

Διαβάστε το αφιέρωμα στο τεύχος Μαρτίου, στο περιοδικό Step

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γιαούρτι με μούχλα

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε από την εταιρεία "LIDL HELLAS & ΣIA O.E." σχετικά με την ανάκληση γιαουρτιού λόγω παρουσίας ευρωτίασης (μούχλας). Πρόκειται για το προϊόν "ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΓΕΛΑΔΟΣ 0,1%", σε συσκευασία των 400g και ημερομηνία λήξης 14.03.2016. Το εν λόγω τρόφιμο παράγεται στην Ρουμανία από τη

Σύλλογος Κτηνοτρόφων Νομού Θεσπρωτίας: Επιστολή διαμαρτυρίας

Σύλλογος Κτηνοτρόφων Νομού Θεσπρωτίας
Προς:  Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων,
Βουλευτές Θεσπρωτίας, Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, Περιφερειάρχη Ηπείρου.
Κοινοποίηση: ΜΜΕ
Απευθυνόμαστε με παρούσα επιστολή  προς εσάς για την επίλυση ενός από τα προβλήματα μας.
Μετά από την τελευταία πληρωμή εξισωτικής αποζημίωσης που πραγματοποιήθηκε διαπιστώσαμε άδικη απένταξη κτηνοτρόφων από το μέτρο της αποζημίωσης αυτής, καθώς με την πρόσφατη ένταξη του πρώην δήμου Παραποτάμου στον δήμο Ηγουμενίτσας, τμήματα του πρώην δήμου αποχαρακτηρίστηκαν από

Επίθεση κουκουλοφόρων σε μαθητή του Εσπερινού

Αντιμέτωπος με την οργή πέντε κουκουλοφόρων βρέθηκε χθες το βράδυ, ένας μαθητής του Εσπερινού Λυκείου Ιωαννίνων, το οποίο στεγάζεται στο συγκρότημα της Ακαδημίας.
Σε ένα διάλειμμα των μαθημάτων, ο μαθητής, ο οποίος δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το 18ο έτος της ηλικίας του, βρήκε έξω από το σχολείο.
Επιστρέφοντας κι ενώ βρίσκονταν στην είσοδο του συγκροτήματος, δέχθηκε την επίθεση των πέντε αγνώστων.
Την ώρα εκείνη ήταν σε

Ηγουμενίτσα: Αναβλήθηκε η εκδήλωση της Τσικνοπέμπτης

Λόγω της βροχής αναβλήθηκε  η εκδήλωση για την Τσικνοπέμπτη. Όπως ενημέρωσε ο δήμος Ηγουμενίτσας θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Επόμενες εκδηλώσεις

Το δημοτικό σχολείο Αρχαίας Ελέας τσίκνησε!!!



Με την συνεργασία εκπαιδευτικών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τηρήθηκε σήμερα στο δημοτικό σχολείο Αρχαίας Ελέας, στον Ξηρόλοφο το έθιμο της Τσικνοπέμπτης. Ο σύλλογος πρόσφερε στους μαθητές σουβλάκια και χυμούς, σουβλάκια που

ΒΙΝΤΕΟ: Τσικνοπέμπτη στην Παραμυθιά (ΦΩΤΟ)

Στον χώρο της λαϊκής αγοράς και όχι στην πλατεία Βούλγαρη, λόγω των καιρικών φαινομένων τσίκνισε σήμερα η Παραμυθιά, σε μια εκδήλωση του δήμου Σουλίου, που διοργάνωσε το ΚΑΠΗ του δήμου. Σουβλάκια, κρασί, αναψυκτικά και χορός ήταν η σύνθεση της ημέρας με δεκάδες κόσμου να απολαμβάνουν την ημέρα. Στον χώρο της εκδήλωσης παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΑΡΩΓΗ Δημήτρης Δημητρίου, οι αντιδήμαρχοι Θωμάς Φράγκος, Σταύρος Κωσταράς, Γιάννης Γώγος, ο επικεφαλής  της αντιπολίτευσης Δημήτρης Σακαρέλης, ο πρόεδρος της ΑΚ Παραμυθιάς Γιώργος Καλόγηρος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Μπάμπας και Δάνος Αναστασόπουλος κ.α.  Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα στο βίντεο που ακολουθεί και τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Κερασώνα Πρέβεζας: Συνελήφθη χωρίς δίπλωμα και με κλεμμένη μοτοσικλέτα από την Φιλιππιάδα

Συνελήφθη, χθες (02-03-2016) αργά το βράδυ στον Κερασώνα Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, ένας 22χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και παραβάσεις του ΚΟΚ.
Ειδικότερα, χθες αργά το βράδυ

48ωρο με καταιγίδες, χαλάζι και χιόνια

Σταδιακή μεταβολή του καιρού από σήμερα το απόγευμα μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου προβλέπει το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης η ΕΜΥ.

Πιο αναλυτικά:

Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους, θα εκδηλωθούν: 

1. Από σήμερα το απόγευμα και μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής κατά τόπους στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία, τη Δυτική και Κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο.

2. Από τη νύχτα της Πέμπτης και κατά περιόδους στην Ανατολική και

ΘΕΣΠΡΩΤΊΑ: Δεύτερο ελαιτριβείο πετούσε τα απόβλητα στη θάλασσα.Συνελήφθη ο 54χρονος ιδιοκτήτης

Θαλάσσια ρύπανση από απόβλητα ελαιοτριβείου, εντόπισαν πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Συβότων, κατόπιν ενημέρωσης στη θαλάσσια περιοχή “ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙ” Πέρδικας Θεσπρωτίας. 

Συγκεκριμένα, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής διαπίστωσαν την ύπαρξη θαλάσσιας ρύπανσης, αυτοδιαλυόμενη, από λύματα ελαιοτριβείου διαστάσεων 10 Χ 20 μέτρα, η οποία προερχόταν από ρέμα το οποίο εκβάλει στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή. 
Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι τα ανωτέρω απόβλητα προήλθαν από

Ηγουμενίτσα: Προφυλακίστηκαν ο τελωνειακός και ο λιμενικός για την υπόθεση με τα λαθραία τσιγάρα

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης, μετά την απολογία τους σε ανακριτή και εισαγγελέα, ο Διοικητής του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας και ο 53χρονος τελωνειακός υπάλληλος που συνελήφθησαν ως εμπλεκόμενοι στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων από το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Τη Δευτέρα είχε διαταχθεί και

Έως 20 Απριλίου προκαταβολή για τα επιδόματα ΟΓΑ

Για τις αρχές Μαρτίου έχει οριοθετηθεί η έναρξη της υποβολής αιτήσεων Α21 για τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ για το 2016 μαζί με την έναρξη της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, ενώ μέχρι τις 20 Απριλίου, ο ΟΓΑ δεσμεύεται να πραγματοποιήσει την επόμενη πληρωμή για τα οικογενειακά επιδόματα.
Πιο συγκεκριμένα, έως τις 20 Απριλίου θα δοθεί η προκαταβολή στους περσινούς δικαιούχους ανεξάρτητα με το αν έχουν υποβάλλει Ε1 και Α21 για το 2016, ενώ οι νέοι αιτούντες του Α21 θα πρέπει να περιμένουν αρκετό διάστημα για να εκκαθαριστεί η δήλωσή τους. Έτσι περίπου 700.00 δικαιούχοι χωρίς να κάνουν Α21 θα πάρουν την προκαταβολή για τα επιδόματα, ενώ θα κληθούν να κάνουν νέο Α21 μαζί με τις δηλώσεις, που σημαίνει ότι

Περιοδικό Step- τεύχος Μαρτίου: Κυπελλούχοι Θεσπρωτίας και Πρέβεζας

Το κύπελλο στους νομούς Θεσπρωτίας και Πρέβεζας το κέρδισαν , στην μεν Θεσπρωτία ο συνήθης κυπελλούχος Σούλι Παραμυθιάς και στην Πρέβεζα ο έτερος συνήθης ύποπτος ο Εθνικός Φιλιππιάδας. Διαβάστε το

.