.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Και ο Δήμος Πάργας Θα φιλοξενήσει Μετανάστες - Έρχεται Κέντρο Μεταναστών στο Σκεπαστό Πρέβεζας

Σύμφωνα με πληροφορίες του Fanaripress.gr με έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 3/3/2016 πάρθηκε η απόφαση να δημιουργηθεί κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στο χωρίο Σκεπαστό.
Η πρόταση του κ. Νάστα με την υποστήριξη των

Ανάκληση σνακ από τον ΕΦΕΤ

Ο ΕΦΕΤ, και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια έκτακτων ελέγχων στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε τη διάθεση σνακ «αλμυρό σνακ με γεύση πάπρικα» Ιταλικής προέλευσης, με αλλοίωση των οργανοληπτικών του χαρακτήρων και συγκεκριμένα δυσάρεστη οσμή και γεύση.
Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία «CRIK CROK Plus paprika», σε συσκευασία των 100g, με

Περιοδικό Step, το επόμενο βήμα: 60.000 τεύχη!!!

'
Έρχεται!!!
60.000 τεύχη
250.000 αναγνώστες!!!
Περιοδικό Step... 

Θεσπρωτία: Ποια σημεία προτείνουν οι δήμοι Θεσπρωτίας για hot spot

Τέσσερις προτάσεις κατέθεσαν στον Περιφερειάρχη Ηπείρου οι τρεις Δήμαρχοι του νομού Θεσπρωτίας, οι οποίοι θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν μετανάστες και πρόσφυγες.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης, σε συνάντηση που είχε με τους δημάρχους της Ηπείρου την Πέμπτη, τους κάλεσε να προτείνουν χώρους, ώστε να γίνει μια πρώτη καταγραφή των διαθέσιμων και κατάλληλων κτηρίων και

Θέμα χρόνου η άφιξη προσφύγων στην Ήπειρο.. Συντεταγμένα για τα Κέντρα Φιλοξενίας

Στρατόπεδα που δεν χρησιμοποιούνται και εγκαταστάσεις με την μορφή κλειστών εστιών, είναι οι πρώτοι χώροι που θα χρησιμοποιηθούν στην Ήπειρο, για την φιλοξενία προσφύγων.
Η άφιξή τους, φαίνεται ότι είναι θέμα ελάχιστου χρόνου, μάλιστα δεν αποκλείεται να γίνει κι εντός της ερχόμενης βδομάδας.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση της περιοχής, όπως επίσης κι αστυνομία και στρατός, αλλά και άλλοι φορείς, κάνουν τις μέρες αυτές κάτι πρωτοποριακό για την Ελλάδα.
Συνεργάζονται και συντονίζονται ώστε να μην βρεθούν αντιμέτωποι με μία άτακτη άφιξη προσφύγων και μεταναστών, αλλά αυτή να γίνει συντεταγμένα και με κανόνες.
Το μεσημέρι της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Ηπείρου, η δεύτερη σύσκεψη με

Περιοδικό Step- τεύχος Μαρτίου: Ήπειρος: προορισμός 4 εποχών Άρθρο του Στράτου Ιωάννου - Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας

Στο τεύχος που κυκλοφορεί διαβάστε το άρθρο του αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Πρέβεζας, Στράτου Ιωάννου για τον τουρισμό στην Ήπειρο. Μην χάσετε το τεύχος Μαρτίου!!!

Περιοδικό Step - Τεύχος Μαρτίου: Μαργαρίτι, η καρδιά της αρχαίας Ελεάτιδας

Διαβάστε στο περιοδικό Step, στο τεύχος Μαρτίου ένα αφιέρωμα στο Μαργαρίτι...
Μην χάσετε το Step!!!

Περιοδικό Step - τεύχος Μαρτίου: Παιδική σεξουαλική κακοποίηση

Με αφορμή την ημερίδα που διοργανώθηκε στην Ηγουμενίτσα για την παιδική σεξουαλική κακοποίηση διαβάστε το τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Step ένα αφιέρωμα για την καμπάνια "ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ", ένας τίτλος που αναφέρεται στο γεγονός ότι ένα στα πέντε παιδιά έχει

Ηγουμενίτσα: Αντίδραση στων εργαζόμενων ΟΤΑ Θεσπρωτίας για ανάθεση σε ιδιώτη της αποκομιδής απορριμμάτων

  
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 η Δημοτική Αρχή φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο για ψήφιση την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας στον Δήμο ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΑΣ με τα εξής θέματα:
1. Ανάθεση σε ιδιώτη εργολάβο των υπηρεσιών: αποκομιδή απορριμμάτων από τις Δημοτικές Ενότητες Συβότων – Πέρδικας και μεταφορά στο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου και τον καθαρισμό οδών και κοινοχρήστων χώρων στις Δημοτικές Ενότητες Συβότων – Πέρδικας. Η διοίκηση του δήμου βλέπει τη λύση της ιδιωτικοποίησης τμημάτων της υπηρεσίας καθαριότητας ως την ιδανική, καθώς όπως υποστηρίζει,  τόσο τα οχήματα για την αποκομιδή των απορριμμάτων δεν επαρκούν, όσο και το υφιστάμενο προσωπικό(οδηγοί, συνοδοί απορριμματοφόρων, οδοκαθαριστές) είναι ελάχιστο και δεν επαρκεί σε καμία περίπτωση για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες Είναι σίγουρο ότι η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί απαρχή της διαδικασίας  να περάσει ολόκληρη η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου σε ιδιώτες.
Η πρόθεση της δημοτικής αρχής να

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ: Χορήγηση αδειών για νέες φυτεύσεις οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου

Από το έτος 2016 χορηγούνται ετησίως άδειες για νέες φυτεύσεις οινοποιήσιμων ποικιλιών που αντιστοιχούν στο 1 % του συνόλου των αμπελουργικών εκτάσεων της επικράτειάς ως είχε την 31η Ιουλίου του προηγούμενου έτους. (σύμφωνα με το άρθρο 64 παράγραφοι 1 και 2 του Καν(ΕΕ) αριθ. 1308/2013). 

Συγκεκριμένα για το έτος 2016 θα χορηγηθούν άδειες νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου , που αντιστοιχούν στο 1% του συνόλου των αμπελουργικών εκτάσεων της χώρας σύμφωνα με την απογραφή που αναφέρεται στις φυτεμένες εκτάσεις την 31η Ιουλίου 2015 και η οποία θα ανακοινωθεί μέχρι την 1η Μαρτίου του 2016. 

Η χορήγηση των αδειών φύτευσης γίνεται μετά

Περιοδικό Step - Τεύχος Μαρτίου: Τσεκούρι - Περιχάτι τα ξεχασμένα χωριά που ανήκαν στο εφταχώρι Σουλίου.

Τσεκούρι - Περιχάτι ...κάθονται αγέρωχα προσμένοντας τον περιηγητή, τον διαβάτη να τα επισκεφθεί αναζητώντας να βρει και να μάθει το ένδοξο παρελθόν τους , την ιστορία τους, τις Σουλιώτικες ρίζες τους. Oι Σουλιώτες εξαπλώθηκαν φτιάχνοντας ακόμα εφτά (7) χωριά το λεγόμενο εφταχώρι σε αυτά άνηκαν το Τσεκούρι (Τσεκουράτι) και το Περιχάτι (Περιχάτες).
Διαβάστε στο τεύχος Μαρτίου το αφιέρωμα που

Παραμυθιά: Αύριο το έθιμο των Τζιοραμπίνων

ΤΟ Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς αναβιώνει αύριο το έθιμο των Τζιοραμπίνωντο δημοτικό σχολείο Βούλγαρη στη Παραμυθιά. Πρόκειται για το ημερήσιο αποκριάτικο ξεφάντωμα με ζωντανή παραδοσιακή μουσική με την ορχήστρα των Νίκο Τάσση στο κλαρίνο και Δημήτρη Ευαγγέλου στο τραγούδι, τα εδέσματα της σχάρας και

Πάργα: Σφοδρή σύγκρουσή Ι.Χ στην εθνική οδό Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας στο ύψος της γέφυρας του Μεσοποτάμου (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το βράδυ της Τσικνοπέμπτης λίγο μετά τις 19:00 αυτοκίνητο κινούμενο στην εθνική οδό Ηγουμενίτσας Πρέβεζας, έφυγε από την πορεία του, και΄πέρασε στο αντίθετο ρέμα,στο ύψος της γέφυρας του Μεσοποτάμου.
Εκείνη την ώρα μια νταλίκα ερχόμενη αντίθετα παρέσυρε το αυτοκίνητο ,όπου απο την σφοδρή σύγκρουση ο κινητήρας του αυτοκινήτου εκσφενδονίστηκε 10 μέτρα. 
Άγιο είχε ο οδηγός που

Πρέβεζα: Στη διάθεση του κοινού η Καρναβαλοχώρα Πρέβεζας

Στη διάθεση του κοινού είναι από σήμερα μέχρι και την Καθαρή Δευτέρα η Καρναβαλοχώρα Πρέβεζας που στήθηκε στον χώρο ανάμεσα από την πλατεία Ανδρούτσου και τα Δικαστήρια Πρέβεζας.
Έτσι η πόλη απέκτησε έντονο αποκριάτικο χρώμα ενώ

.