.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Παραμυθιά: Ο ΦΟΠ αναβίωσε και φέτος τις Τζιοραμπίνες (ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ)

Για άλλη μια χρονιά ο ΦΟΠ αναβίωσε στην Παραμυθιά το έθιμο Τζιοραμπίνες στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Βούλγαρη, με τους ήχους της ορχήστρας να δίνουν τον ρυθμό για χορό. Την εκδήλωση ξεκίνησαν τα παιδικά τμήματα του ΦΟΠ που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.  Είχε προηγηθεί η εκδήλωση με τον Διόνυσο να διασχίζει την πόλη.  Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί χαρακτηριστικά αποσπάσματα καθώς και ους χαιρετισμούς της δημάρχου Σουλίου Σταυρούλας Μπραίμη Μπότση και του προέδρου του ΦΟΠ Νίκου Γώγου. Επίσης ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ: Έχασε τη ζωή του ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Νικόπολης Πρέβεζας Αντώνης Παπαδόπουλος

Ο δημοφιλής και δραστήριος Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της πρώην Κοινότητας Νικόπολης (Σμυρτούλα) Αντώνης Παπαδόπουλος δεν ζει πια.
Το Σάββατο(5-3-16) το απόγευμα ενώ έκανε αγροτικές εργασίες, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες,τραυματίστηκε σοβαρά από το τρακτέρ του.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πρέβεζας τραυματισμένος όπου όμως

Πρόσκληση σε ημερίδα από την Ξενοδοχειακή Ένωση Πάργας.

Η Ξενοδοχειακή Ένωση Πάργας σας προσκαλεί στη ημερίδα που διοργανώνει τη Δευτέρα 7 Μαρτίου και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Πάργας με την TÜV HELLAS για την παρουσίαση των απαιτήσεων της νέας νομοθεσίας και των κριτηρίων που τίθενται πλέον για την κατάταξη των τουριστικών καταλυμάτων σε

(ΒΙΝΤΕΟ) Βρέθηκε ανάγλυφη κεφαλή του Μ. Αλεξάνδρου στην Αμφίπολη

Νέα μαρμάρινα μέλη, κομμάτια από παράσταση που κοσμούσε τη ζωφόρο στο εσωτερικό του τύμβου Καστά στην Αμφίπολη, τα οποία κορυφώνουν τα σενάρια για ενδεχόμενη συσχέτιση με τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Ηφαιστίωνα, εντόπισε η ανασκαφική ομάδα της Κατερίνας Περιστέρη.

Τα νέα ευρήματα εντοπίστηκαν μάλιστα 100 μόλις μέτρα μακριά από

ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας, Α1: Νίκες για Τηλυκράτη και Πανλευκάδιο


Με νίκες συνέχισαν οι δύο πρωτοπόροι της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας - Θεσπρωτίας, ο Τηλυκράτης με 2-4 εκτός τον ΠΑΣ Αμβρακικό Βόνιτσας και ο Πανλευκάδιος εντός με 5-0 τον ΠΣ Πρέβεζα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

ΕΠΣ Θεσπρωτίας: Το Σούλι πήρε ισοπαλία από τον Αστέρα, η Δόξα Γαρδικίου πλησίασε στους 3

φωτό αρχείου
Φωτιά πήραν τα play off μετά τα σημερινά αποτελέσματα καθώς το Σούλι Παραμυθιάς απέσπασε ισοπαλία εκτός έδρας με 1-1 από τον πρωτοπόρο Αστέρα Παραπόταμου. Την ίδια ώρα η Δ¨οξα Γαρδικίου κέρδισε με 1-0 τον Θύαμις Καστρίου και πλησίασε στους 3 βαθμούς. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα play off - play out και η βαθμολογία:

Τροχαίο ατύχημα εχθές στην Εθνική οδό Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας στο ύψος της Λούτσας

Για άγνωστους λόγους εχθές το βράδυ στην Εθνική οδό Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας  ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και βρέθηκε εκτός πορείας στον γκρεμό. O οδηγός

BINTEO: Ο Διόνυσος στην Παραμυθιά (+ΦΩΤΟ)

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η αποκριάτικη εκδήλωση του δήμου Σουλίου με τον Διόνυσο να διασχίζει την πόλη, τις μαζορέτες να χορεύουν και την μουσική να δίνει τον αποκριάτικο τόνο. Από κοντά οι βοηθοί του Διόνυσου κερνούσαν κρασί τους δημότες.
Δείτε το βίντεο με την "παρέλαση" του Διόνυσου και φωτογραφικό υλικό:
ΒΙΝΤΕΟ



Φωτογραφίες
























.