.

Περιοδικό Step

Περιοδικό STEP: Η διαφήμιση στο περιοδικό είναι επένδυση, χιλιάδες μάτια θα δουν την επιχείρηση σας Στηρίξτε το περιοδικό STEP, κάντε μια ετήσια συνδρομή... Stepperiodiko.blogspot.gr: Καθημερινή ενημέρωση, αφιερώματα, ειδήσεις. Το blog που κάθε μήνα κερδίζει την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων αναγνωστών

...

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Το περιοδικό Step θα διατίθεται δωρεάν σε 60.000 τεύχη!!!

Το περιοδικό Step από τον Μάιο, ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία τους στους δύο νομούς της Ηπείρου, στην Θεσπρωτία και την Πρέβεζα, κάνει ένα άλμα. Θα μεγαλώσει σε σελίδες, θα γίνει όλο έγχρωμο και θα διατίθεται δωρεάν σε 60.000 τεύχη ανά έτος. Θα έχει στο έτος 6 δίμηνες εκδόσεις των 10.000 ανά έκδοση. Έτσι το περιοδικό γίνεται ισχυρότερο και η προβολή των διαφημιζόμενων στο περιοδικό αποκτά μεγαλύτερη αξία και βαρύτητα. Η αναγνωσιμότητα του περιοδικού είναι πολύ μεγάλη και το λιγότερο που θα διαβαστεί ανά έτος είναι 250.000 φορές!!!



Το περιοδικό θα μοιράζεται δωρεάν σε καφετέριες, ψησταριές, Ιατρεία, Καταστήματα, κομμωτήρια, γενικώς σε επαγγελματικούς χώρους, σε σημεία με μεγάλη προσέλευση ανθρώπων και θα τοποθετηθεί και σε επιλεγμένα σημεία όπου όποιος θέλει θα μπορεί να το παίρνει από εκεί. Παράλληλα το τεύχος θα ανεβαίνει σε ειδική εφαρμογή στην ηλεκτρονική σελίδα του περιοδικού.


Θα μοιράζεται σε όλες τις πόλεις, κωμοπόλεις και χωριά στους νομούς Θεσπρωτίας και Πρέβεζας.


Διαφημιστείτε στο περιοδικό Step. Δώστε την ευκαιρία στην επιχείρηση σας να μπει σε 60.000 τεύχη και να την δουν τουλάχιστον 250.000 ζευγάρια μάτια!!! 
Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες:
τηλ 6937857759
email   step.periodiko@gmail.com

Σε φιλικά με την Εθνική Παίδων συμμετέχει ο Βάτσιος

Είναι ο μόνος Θεσπρωτός αθλητής που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Εθνικής εδώ και τρεις μήνες έχοντας 13 κλήσεις στις προπονήσεις της ομάδας. Ταυτόχρονα το πρόγραμμα του είναι απαιτητικό καθώς οι προπονήσεις με την ομάδα της ΚΑΕ Παραμυθιάς είναι καθημερινές, ενώ Πέμπτη και Δευτέρα συμμετέχει στις προπονήσεις της Εθνικής στη Θεσσαλονίκη. Παρ' όλα αυτά δεν παρατάει τα μαθήματα του και εκτός από καλός αθλητής είναι και άριστος μαθητής. Αξίζει να

Παράνομη εγκατάσταση ηλεκτροδότησης σε υπό ανέγερση οικοδομή στο Καστρί Πρεβέζης.

Σήμερα λίγο πριν της 10:00 το πρωί σε υπό ανέγερση οικοδομή εντοπίστηκαν δύο άτομα χωρίς να κατέχουν ηλεκτρολογική άδεια να εκτελούν ηλεκτρολογικές εργασίες μετά από καταγγελία του συνδέσμου ηλεκτρολόγων και με την συνεργασία της ΔΕΗ και την αστυνομική διεύθυνση της περιοχής. Ο ένας

Ηγουμενίτσα: Ρυθμίσεις για την Καρναβαλική Παρέλαση

Λόγω της καρναβαλικής παρέλασης το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016, από τις 15:30 μέχρι και το πέρας της παρέλασης, δεν

Νεκρή στο σπίτι της βρέθηκε 57χρονη στην Πρέβεζα

Νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι 57χρονη στην περιοχή Λευκαδίτικα της Πρέβεζας.
Την 57χρονη αναζητούσαν από χθες συγγενείς της καθώς σύμφωνα με

Εκτροπή οχημάτων στην Εγνατία

update

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες 3 οχήματα βγήκαν από την πορεία τους λόγω λαδιών που είχαν χυθεί από νταλίκα. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανείς τραυματισμός. Η τροχαία είχε διακόψει την κυκλοφορία στο ύψος της Κρυσταλοπηγής. Από τις 9 το βράδυ η κυκλοφορία έχει ομαλοποιηθεί.
Καραμπόλα στην  Εγνατία στο ύψος της Κρυσταλοπηγής

Η βράβευση του Χάρη Μπίκα από τον Ρήγα Φεραίο

Πηγή: asrigasferaios.blogspot.gr
Φωτογραφιές: magnesiasports.gr , goalpost.gr

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ολοκληρώθηκε μια πολύ όμορφη πορεία, για τον Χάρη Μπίκα με τα χρώματα της ομάδας μας.
 Μια πενταετία που συνδυάστηκε με την άνοδο στην Δ' Εθνική και από κει στην Γ' όπου η ομάδα μας πλέον έχει εδραιωθεί.
 Πολύτιμος παίκτης όλα αυτά τα χρόνια ο Χάρης, αγωνίστηκε 71 φορές, πετυχαίνοντας

26 γκολ σε επίπεδο Γ' Εθνικής με την φανέλα του Ρήγα Φεραίου.
Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ.Γιώργος Καλόγηρος του

Δήμος Σουλίου: Όλα έτοιμα για το καρναβάλι!!!

Δύό μέρες πριν την Κυριακή και όλα είναι έτοιμα στον δήμο Σουλίου για την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση. Ο μόνος εχθρός είναι οι άσχημες καιρικές συνθήκες, όμως επειδή το καρναβάλι της Παραμυθιάς είναι το καλύτερο και ο "καιρός" θα θέλει και αυτός να το παρακολουθήσει θα κάνει την χάρη να είναι ήπιος εκείνη την ώρα... είχε συμβεί ξανά εξάλλου!!!
Αν όλα πάνε καλά, από άποψη καιρού, θα

Πυρετωδώς ετοιμάζουν το στρατόπεδο Φιλιππιάδας για την υποδοχή 700 προσφύγων

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο στρατόπεδο Πετροπουλάκη έξω από τη Φιλιππιάδα, το οποίο μετατρέπεται σε χώρο υποδοχής προσφύγων από τη Συρία.
Ο αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας κ.Βίτσας αποδέχθηκε τους όρους που

Έντονα καιρικά φαινόμενα έως και τα Κούλουμα

Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος ένα βαρομετρικό χαμηλό νότια της Ιταλίας θα κινηθεί προς τη χώρα μας ο καιρός θα επιδεινωθεί κυρίως από το απόγευμα του Σαββάτου. 

Βροχερός θα είναι ο καιρός και την Καθαρά Δευτέρα στις περισσότερες περιοχές, (κυρίως στα κεντρικά, στα βόρεια και το Αιγαίο) με τη θερμοκρασία να σημειώνει περαιτέρω πτώση, να χιονίζει όχι μόνο σε ορεινές περιοχές αλλά και σε ημιορεινές περιοχές στα βόρεια.

Το δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε σήμερα το μεσημέρι από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία αναφέρει:

Δήμος Σουλίου: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ (ΦΩΤΟ)



Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Κ.Α.Π.Η. Δήμου Σουλίου διοργανώνοντας εκδήλωση στο κέντρο διασκέδασης ¨Στάδιο Παλλάς ,παρουσία πολλών προσκεκλημένων, μελών και φίλων του Κ.Α.Π.Η.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Σουλίου,οι αντιδήμαρχοι Φράγκος Θωμάς και Κωσταράς Σταύρος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, η Διευθύντρια της Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Θεσπρωτίας, το Δ.Σ του Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Θεσπρωτίας και άλλοι παράγοντες.
Τα Ν.Π.Δ.Δ. ευχαριστεί θερμά όλους

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: τουρισμός και μεταποίηση πυλώνες ανάπτυξης


Ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνει το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας με θέμα : Θεσπρωτία ο τόπος μας, τουρισμός και μεταποίηση  αγροτικών προϊόντων πυλώνες ανάπτυξης 2016-2020. Η εκδήλωση θα γίνει την

Εξιχνιάστηκε κλοπή από μάντρα οικοδομικών υλικών στην Ηγουμενίτσα

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, κλοπή από μάντρα οικοδομικών υλικών,  που έλαβε χώρα βραδινές ώρες της 09/10-03-2016, στην Ηγουμενίτσα.
Για την υπόθεση, συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χθες το

Θεσπρωτία: ημερίδα με θέμα τα εσπεριδοειδή

Η Περιφερειακή ενότητα Θεσπρωτίας με τον σύλλογο Γεωπόνων Θεσπρωτίας διοργανώνουν ημερίδα με θέμα τα εσπεριδοειδή. Η ημερίδα θα

.